MINA I ZERINA NAPALE SUBOTIĆEVU U KARANTINU, ALEKSANDRA PORUČILA: Krvi ću im se napiti kada uđemo u Zadrugu!

Aleksandra Subotić napravila je pravu pometnju kada je juče sa mužem Davidom Dragojevićem došla u karantin pred ulazak u najgledaniji rijaliti šou "Zadrugu" koji večeras startuje na televiziji "Pink". Kontroverznu ćerku Ljube Pantović napale su ljute protivnice, starlete Mina Vrbaški i Zerina Hećo.

- Jao, evo je ova. Fuj! Pogledaj je na šta liči. Jeftina je kao ta haljina koju je obukla. Užas božji. Ku*vetina raspala - siktala je Mina koja je brže bolje pobegla u hotel sa svojim dečkom, koji ju je dovezao kako se ne bi pobila sa Subotićevom.

- Ne mogu da je podnesem. Dno dna. Ne zna šta je čeka. Na.ebala je unutra. Samo da me pogleda popreko i završila je za sva vremena. Odvratna je koliko je teška. Vidi kako se šepuri, a nema dva grama mozga. Na šta je ta žena sve spremna i rođeno dete je iskoristila za svoj marketing. Klošarka teška. Evo ja sam bolesna, celu noć sam primala infuziju i ne mogu očima da je vidim sad - besno je rekla Hećo.

Međutim, najomraženija učesnica im je poručila da će ih sve postrojiti.

- Šta mi mogu te jadnice. Neka prvo pogledaju sebe. Ja sam ovde zvezda. Moj muž i ja smo najvažniji. One su nebitne. Laju, a ne znaju da mi ništa ne mogu. Glupe su i proste ko noć. Njih dve našle meni da morališu. Prostakuše, aljkavuše. Ja sam za njih svetska dama -odbrusila je Subotićka, a podržao je njen izabranik.

- One su našle da prosipaju pamet. Dve budaletine. Ljubomorne su na nas dvoje, a mi ćemo im se krvi napiti - rekao je David.

Osim njih u karantin su stigli i "Pinkova Zvezda" Zlata Đurković, frizer Stefan Ašanin, Brendon, Cobe, dizajnerka Dorotea Jovanović, Snežana Ilić i drugi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još