MINA I ZERINA NAPALE SUBOTIĆEVU U KARANTINU, ALEKSANDRA PORUČILA: Krvi ću im se napiti kada uđemo u Zadrugu!

Aleksandra Subotić napravila je pravu pometnju kada je juče sa mužem Davidom Dragojevićem došla u karantin pred ulazak u najgledaniji rijaliti šou “Zadrugu” koji večeras startuje na televiziji “Pink”. Kontroverznu ćerku Ljube Pantović napale su ljute protivnice, starlete Mina Vrbaški i Zerina Hećo.

Jao, evo je ova. Fuj! Pogledaj je na šta liči. Jeftina je kao ta haljina koju je obukla. Užas božji. Ku*vetina raspala – siktala je Mina koja je brže bolje pobegla u hotel sa svojim dečkom, koji ju je dovezao kako se ne bi pobila sa Subotićevom.

Ne mogu da je podnesem. Dno dna. Ne zna šta je čeka. Na.ebala je unutra. Samo da me pogleda popreko i završila je za sva vremena. Odvratna je koliko je teška. Vidi kako se šepuri, a nema dva grama mozga. Na šta je ta žena sve spremna i rođeno dete je iskoristila za svoj marketing. Klošarka teška. Evo ja sam bolesna, celu noć sam primala infuziju i ne mogu očima da je vidim sad – besno je rekla Hećo.

Međutim, najomraženija učesnica im je poručila da će ih sve postrojiti.

Šta mi mogu te jadnice. Neka prvo pogledaju sebe. Ja sam ovde zvezda. Moj muž i ja smo najvažniji. One su nebitne. Laju, a ne znaju da mi ništa ne mogu. Glupe su i proste ko noć. Njih dve našle meni da morališu. Prostakuše, aljkavuše. Ja sam za njih svetska dama -odbrusila je Subotićka, a podržao je njen izabranik.

One su našle da prosipaju pamet. Dve budaletine. Ljubomorne su na nas dvoje, a mi ćemo im se krvi napiti – rekao je David.

Osim njih u karantin su stigli i “Pinkova Zvezda” Zlata Đurković, frizer Stefan Ašanin, Brendon, Cobe, dizajnerka Dorotea Jovanović, Snežana Ilić i drugi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.