Srpski igrači obećavaju da će izgarati na terenu

PORT ELIZABET, 17. juna 2010. (Beta) - Fudbalski reprezentativci Srbije obećali su u četvrtak da će na utakmici sa Nemačkom u Port Elizabetu dati sve od sebe da osvoje tri boda i nadoknade propušteno iz utakmice sa Ganom, koju su izgubili u prvom kolu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Nema straha, samo pozitivne treme. Imamo veliko poštovanje prema Nemačkoj, koja je u dosadašnjem toku Mundijala pokazala najviše. Najbitnije je da odigramo najbolje šta možemo", rekao je kapiten Dejan Stanković Radio televiziji Srbije u Port Elizabetu.

"Najvažnije je da igramo kako znamo, pošto ne pobeđuje sreća. Daćemo sve od sebe, a ni pre prve utakmice ništa nismo obećavali", kazao je Branislav Ivanović.

Milan Jovanović nije želeo da razgovara sa novinarima, ali samo zato što, po njegovom mišljenju, "orlovi" nisu zaslužili da daju izjave. "Nemojte molim vas ništa da me pitate. Ne zamerite mi, bio sam na konferenciji za novinare. Bolje je da za sada sada ćutim. Još nismo zaslužili da dajemo izjave. Pričaćemo posle utakmice", istakao je Jovanović.

Pogledajte još