SJAJNA BRI LARSON: Objavljena prva zvanična fotografija iz filma ''Captain Marvel''

Konačno možemo videti kako Bri Larson izgleda u kostimu Captain Marvel, mada bi glumica realno trebalo da razmisli pre nego što najavi "rušenje interneta", jer pod tim "terminom" podrazumevamo bar dobar tizer-trejler, piše IGN Adria.

Na naslovnici EW je superheroina u "ratnoj opremi" koja nam je poznata iz stripova, ali je malo ipak dorađena za MCU.

EW takođe potvrđuje da film neće biti tradicionalna "izvorna priča", te da će Kerol Denvers u njemu već imati svoje moći i priključiti se vojnom odredu rase Kree, pod nazivom Starforce. Film je smešten u vesele devedesete, a Semjuel El Džekson tumači mladog Nika Furija, sa oba oka, a bogami i kancelarijskim stolom u "Shield"-u.

Džud Lou je Kreeški vojni komandant, dok je Ben Mendelsohn Talos, vožd Skrulla u invaziji na Zemlju. Tako će, uostalom, Carol saznati sve o svojoj prošlosti i poreklu i nadvladati Skrullse.

Bri Larson je izjavila o svom liku sledeće:

- Ona ne može da ne bude svoja, ume da bude agresivna, napadna, bez dlake na jeziku. Ume da bude brzopleta, zbog čega je sjajna u borbi jer je na prvim linijama fronta, i naređenja ne zanimaju. To, takođe može biti i njena veća mana.

EW je takođe objavio i kadar iz filma, koji ništa naročito ne otkriva: Osim naslovnice i ove fotke, i dalje ne znamo ništa konkretno o Captain Marvel, osim da će klinci poludeti za školskim sveskama sa njenim logotipom. ''Captain Marvel'' stiže u bioskope 8. marta 2019. godine.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Teaser PRO/YouTube-PrintScreen, Twitter/Entertainment Weekly

Pogledajte još