VODIĆEMO LJUBAV SVAKI DAN: Aleksandra i David odlučili da naprave bebu u “Zadruzi”!

Aleksandra Subotić i njen partner David Dragojević prave bebu u “Zadruzi”! Rijaliti par želi proširenje porodice, na čemu će raditi tokom svog desetomesečnog boravka na imanju u Šimanovcima.

Iako je i pred ulazak u rijaliti privlačila pažnju medija, što zbog skandala s bivšim partnerom Aleksandrom Čabrkapom, tako i zbog svađe s Minom Vrbaški, Aleksandra je ponovo šokirala.

Naš cilj je da pravimo bebu. Razgovarali smo dosta pred ulazak u “Zadrugu”, konsultovali smo se s roditeljima i oni nas podržavaju. Vodićemo ljubav svaki dan, koliko god puta treba, samo da ja zatrudnim. Našima neće smetati to što ćemo pred kamerama imati seks – otkrila nam je Subotićeva.

Već smo počeli da radimo na prinovi, u karantinu smo po ceo dan gledali filmove, mazili se i vodili ljubav. Ko zna, možda sam već trudna. To bi bio hit da se porodim u rijalitiju. Mi smo rešeni da pobedimo i napravimo šou – otkriva Aleksandra, a David, kome je na dan ulaska u rijaliti bio rođendan, nadovezuje se.

Ja imam već 30 godina i želim da postanem tata, a Aleksandri su ovo najbolje godine za dete. Nju već hvata majčinski instinkt, posebno jer je Magdalena porasla i nije više beba. Ja nju gledam kao svoju ćerku i želim da joj podarimo brata ili sestru – otkrio nam je David.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.