NEŽNA ŠARLOT ILI MISTERIOZNI ZVERKA: Koji lik iz serije "Seks i grad" odgovara vašem horoskopskom znaku?

Svaki od junaka popularne serije Seks i grad je jedinstven i mogao bi da odgovara određenom znaku Zodijaka.

Na osnovu vašeg horoskopskog znaka pogledajte kojem ste liku iz popularne serije najsličniji.

Ovan - Samanta Džons

Neustrašivi borac i hrabra žena je poznata Samanta Džons. Koa i Ovan, ona je puna samopouzdanja i svesna svog seksipila. Ovan je spreman da jednom akda se otisne u sferu seksa isproba više poza, ali i partnera.

Bik - Ejdan Šo

On je tradicionalan i na njega se možete osloniti, drži sve jednostavnim i voli da se druži. NJegov moto je “ostani miran i nastavi dalje”. Ume da bude i tvrdoglav ali i meka srca - setimo se samo kako je Keri dao drugu šansu kada ga je prevarila sa Zverkom.

Blizanci - Keri Bredšo

U svetu Blizanaca jedina konstanta je promena. Kao i Keri možete da budete ludo zaljubljeni u jednom momentu, a onda se rastajete u sledećem. Vi ste najbolji komunikator u horoskopu i često vas put nanese u medije. Kao i Keri vama će neko digitalno sredstvo za komunikaciju uvek biti pri ruci.

Rak - Trej MekDugal

Porodica je na prvom mestu osobama rođenim u ovom znaku. Trudite se da porodici obezbedite sve najbolje uslove, a teško vam je da budete sami sa sobom. Zbog toga je pred vama važan zadatak - da naučite da budete malo sami i odgovorni za sebe.

Lav - Zverka

Ovo je znak koji voli luksuz, ima neodoljiv šarm i ume da privuče pažnju svih. Romantika im je u DNK, ali pre biraju da budu neumoljivi lovci. Poput Zverke, volite da se vratite na bis, jer znate da vas publika obožava.

Devica - Šarlot Jork

Puna je podrške i utehe, a spremna je da se menja zbog onih koje voli. Setimo se samo kako se ona brzo prilagodila životu u luksuznom društvu udajom za Treja, a onda se savršeno snašla u promeni uloge i prelaskom u judaizam zbog Harija. Ono što njoj treba jeste rutina jer u njoj najbolje funkcioniše.

Vaga - Stiv Brejdi

Slatka, slatka ljubaaav! Vaš znak je pod vladavinom Venere koja od vas može da napravi pravo amlo slatko štene, ako što je neodoljivo sladak Stiv Brejdi. Vi ste mirotvorac i strpljivio ste jer su vam oči prikovane za nagradu koja vas očekuje. Volite pravdu i ona vas vodi kroz život i jkedino što može da vas izbaci iz ravnoteže jeste disbalans.

Škorpija - Bani MekDugal

Iako nosi bele elegantne rukavice, bani ima čvrstu ruku ispod njih. Osećate se veoma zaštitnički nastrojeno prema svemu što je vaše. Neke Škorpije su toliko lojalne da bi i neki srednjevekovni vitez pred njima pao u naklon. Ali, potrebno je da se malo opustite i manje kontrolišete ljude do kojih vam je stalo. Biće bolje i za vas, ali i za njih.

Strelac - Džerod Smit

Samouvereni Strelac j espreman da smišlja pravila ne i da ih sam poštuje. Kao i prelepi Smit vi živite i volite slobodno. Vaše srce može da vas odvede nekome ko je poput Samente duplo stariji od vas. Vi ste slobodnog duha, nezavisni ste i ambiciozni i uvek jurite za vašim ciljevima. Možda je napravio veliki korak kada se odselio od nje, ali se zato poneo kao pravi junak kada joj je to bilo najpotrebnije.

Jarac - Miranda Hobs

Rođeni ste sa očima uporno zalepljenim za nagradu. Nećete da prestanete da se penjete na lestvici sve dok ne dođete do vrha. Sposobni ste, umete da upravljate i držite sve pod kontrolom. Za vas je ljubav ozbiljan posao. Iako vam trebaju godine da biste potvrdili, vi se u vezi dajete samo ako ste u nju 100 odsto sigurni. Delujete hladno i nezainetersovano, ali strpljiv, ubedljiv i partner koji je uporan kao zlatni retriver može da vam otopi to ledeno srce.

Vodolija - Stenford Bleč

Vi ste najbolji najbolji prijatelj jer ste uvek puni podrške. Umete da posavetujete kao guru i društveni ste leptir Zodijaka. Bez obzira kakva je žurka na koju ste pozvani, vi ćete se pojaviti unikatno odeveni, ponekad čak i ekscentričnije nego što treba.

Ribe - Aleksandar Petrovski

Ukoliko osećate ljubomoru prema ovom čoveku - ne možemo vas kriviti. Vaš vladar je Neptun, planeta fantazija, magije i romense. Vama je umetnost skoro sve u životu. Možete se lako izgubiti radeći po ceo dan u ateljeu, onda otići na večeru, pa na izložbu i na kraju na put u Pariz. Stvarnost je mesto gde se Ribe najmanje zadržavaju jer vole da žive u svojim snovima.

Izvor: Telegraf.rs/elle.com
Foto: Movieclips Classic Trailers- YouTube/Printscreen

Pogledajte još