LUNA KRIJE DA JE U VEZI SA GASTOZOM: Pobednik "Parova" ulazi u "Zadrugu 2" da je zaprosi

Luna Đogani je i dalje tema broj jedan u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga 2", koji je pre dva dana startovao na televiziji "Pink", a izgleda da će tek biti jer joj se smeši prosidba!

Iako je blogerka u brojnim intervjuima govorila da se nikad više neće vratiti na "mesto zločina", odnosno u rijaliti, ona je ponovo to učinila, a u spoljnom svetu je ostavila dečka Nenada Marinkovića Gastoza, s kojim još uvek zvanično nije obelodanila vezu. Međutim, da je njihova ljubav jaka svedoči Lunin bliski prijatelj, koji tvrdi da će pobednik "Parova" zaprositi blogerku, i to baš u "Zadruzi".

- Gastoz i Luna su zaljubljeni jedno u drugo do ušiju. Oni su prošle godine bili zajedno nekoliko meseci, ali su raskinuli zbog gluposti. Međutim, sada je situacija drugačija i okolnosti su se promenile. Nenad je za kratko vreme uspeo da joj pomogne da ostavi iza sebe priču sa Slobodanom Radanovićem. Iako još nije sasvim prebolela Slobu, Luna je srećna s Gastozom. Odlučili su da ljubav kriju od očiju javnosti i da je čuvaju samo za sebe, zato ona i govori da su samo prijatelji - kaže izvor.

On priča da je Gastoz svestan da Luna i dalje pati za Slobom, ali ga to neće sprečiti da je zaprosi pred ostalim učesnicima, ukoliko mu to produkcija dozvoli.

- Sve je osmislio, a uskoro će kupiti i skupoceni prsten. Naravno, to će biti veliko iznenađenje za nju. Nenad razume da ona gaji osećanja prema Slobi, ali je uveren da je iskrena prema njemu i da će njihova ljubav ovog puta pobediti sva iskušenja. Njemu je sada najvažnije da je zaprosi, a kada se završi rijaliti, već su se dogovorili da će započeti zajednički život - završava izvor.

Izvor: Kurir/Alo
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još