VOLE TE DOK IM TREBAŠ A ONDA TE PLJUNU I ODBACE: Anabela Atijas slomljena zbog izdaje Mirka Gavrića! (FOTO)

Nakon izlaganja Mirka Gavrića u kom je otkriveno da su Kija Kockar i Slobodan Radanović, noć pre početka emitovanja prve sezone “Zadruge”, dogovorili da pevač prevari pobednicu Kristinu na imanju u Šimanovcima, svi su se zapitali zbog čega je Mirko dopustio da se blogerkina majka Anabela Atijas koja mu je najbolja prijateljica bori za ljubav Lune i oženjenog pevača i samim tim osudi porodicu na stub srama.

Gavrić je istakao kako je pokušao da upozori Lunu, te joj je po svom kumu iz “Tropiko benda” poslao poruku da se okane Radanovića, još 17. dana rijalitija, ali da je ona ignorisala taj savet.

Tim povodom oglasila se razočarana pevačica koja nije htela da imenuje osobu ali se pretpostavlja da je ove reči uputila Gavriću:

Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati – glasio je prvi deo poruke, dok je drugi deo probudio još veću sumnju da se radi o njenom dugogodišnjem prijatelju i sadašnjem zadrugaru Mirku:

Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni – zaključila je Anabela, koja je inače obećala da se neće oglašavati povodom dešavanja u drugoj sezoni rijalitija.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: anabelci/Instagram

Slični članci
1 komentar
  1. Slavko says

    Mirko, pazi AnaBellaMina!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.