SNS će tražiti ravnopravne uslove za izbore

BEOGRAD, 18. juna 2010. (Beta) - Srpska napredna stranka (SNS) će na mitingu 28. juna u Kruševcu ukazati na važnost promena u Srbiji, ali i tražiti ravnopravne uslove svih političkih stranaka za učešće na izborima, izjavio je u petak zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić.

"Na mitingu ćemo ne samo ukazivati na naše stavove već ćemo tražiti i ravnopravne uslove za izbore. Znamo da režim priprema izbore u martu i tražićemo ravnopravne uslove", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

To znači, kako je naveo, da ne sme da bude zloupotreba u korišćenju državnih resursa u izbornoj kampanji. "Nemoguće da u jednom dnevniku imate 11 ministara uslikanih kao da ne znam šta rade, a da po bilo kojem od tih pitanja, iako su izrečeni, ne bude pušten nijedan stav opozicije", rekao je Vučić.

Zamenik predsednika SNS-a je naveo da bi Radio-televizija Srbije trebalo da bude javni servis, ali je postala "privatni partijski servis Demokratske stranke i njenih funkcionera". "To je stvar sa kojom nećemo da se pomirimo. Mirno i demokratski ćemo da protestujemo zbog toga", kazao je Vučić.

Pogledajte još