Antić želeo još jedan gol

BEOGRAD/PORT ELIZABET, 18. juna 2010. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je da mu je žao što njegov tim nije dao još jedan gol u meču sa Nemačkom na Svetskom prvenstvu.

"Moramo još više da se okrenemo sebi. Žao mi je što nismo dali još jedan gol... možda smo previše bili okrenuti rezultatu", rekao je Antić za RTS posle pobede od 1:0.

Srbija sledeći meč na Mundijalu u Južnoj Africi igra protiv Australije. "Srbijo, bićete ponosni na svoju decu. Način na koji se odnose prema dresu je nešto najlepše što mogu da ponude", rekao je Antić.

Strelac pobedonosnog gola bio je jako srećan posle utakmice i rekao je da je nacinalni tim porastao posle ove pobede. "Ovo je vrlo važna pobeda za samopouzdanje. Imali smo nekoliko teških dana, nije bilo lako preboleti poraz od Gane...Ovo je veliki trenutak za naš fudbal. Pobedili smo Nemačku posle 37 godina. Možda smo svi postali igrači na ovoj utakmici...Zamerali su nam da nikad nismo pobedili veliku reprezentaciju, a sada se i to desilo", rekao je nasmejani Jovanović.

Golman Vladimir Stojković proglašen je igračem utakmice. On je rekao da mu je drugo poluvreme jako sporo proticalo. "Tih drugih 45 minuta bili su kao dve godine. Nikako da prođe, stalno sam gledao u semafor. Ponašali smo se kao da smo zadovoljni jednim golom, ali pobedili smo Nemačku i to je najbitnije", rekao je Stojković.

Pogledajte još