TAKMIČARI SA NAJMANJE GLASOVA NAPUSTILI KUĆU: Proglašeni prvi mis i mister šoua “Zadruga 2” (VIDEO)

Članovi žirija Mirko Gavrić, Slobodan Batjarević, Zlata Đurković, Rada Vasić, Rade Vasić, Snežana Ilić, Suzana Perović, Marija Kulić i Nemanja Tošić doneli su svoju odluku i izglasali mis i mistera rijaliti šou programa “Zadruga 2”.

Prvobitno je titulu ponela Mina Vrbaški, da bi kasnije Veliki šef saopštio da je došlo do greške i da žiri nije dobro sabrao glasove, pa je umesto nje izabrana Luna Đogani. Mina je bila razočarana.

Dragi zadrugari, Veliki šef je ponovo sabrao glasove žirija, moramo da vas obavestimo da je laskavu titulu mis Zadruge ponela Luna, a ne Mina. Žiri koji je davao glasove ih nije dobro sabrao. Veliki šef čestita Davidu koji je izabran za mistera “Zadruge”, takođe čestitamo Vladi i Luni koga su gledaoci proglasili za mis i mistera pa je došlo do greške – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Prvobitna situacija je bila ovakva:

Treće mesto pripada Staniji. Velika je borba bila između prvog i drugog mesta, a drugo mesto pripada Luni Đogani. Prvo mesto i titulu misice Zadruge osvojila je Mina Vrbaški – rekao je Mića.

A odluka za mistera glasila je ovako:

Glasali smo svi ovako. Treće mesto sa 47 glasova osvojio je Lazar Jeremić. Drgo mesto po glasovima žirija osvojio je Đura Palica. Titulu mistera nosi David – rekla je Zorica.

Odlukom Velikog šefa najluksuznije imanje napustili su oni koji su imali najmanje glasova, Mirela Barudžić i Nikola Bogdanović poznatiji kao Kole, kojima to nije nimalo lako palo.

Normalno da sam razočaran – rekao je Kole, dok je Mirela imala obrazloženje za svoje ispadanje iz šoua.

Možda je bilo presudno što ja nisam htela da šetam u kupaćem kostimu. Blam me je kad su oko mene stariji ljudi da budem u kupaćem kostimu – rekla je Mirela.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.