TAKMIČARI SA NAJMANJE GLASOVA NAPUSTILI KUĆU: Proglašeni prvi mis i mister šoua "Zadruga 2" (VIDEO)

Članovi žirija Mirko Gavrić, Slobodan Batjarević, Zlata Đurković, Rada Vasić, Rade Vasić, Snežana Ilić, Suzana Perović, Marija Kulić i Nemanja Tošić doneli su svoju odluku i izglasali mis i mistera rijaliti šou programa "Zadruga 2".

Prvobitno je titulu ponela Mina Vrbaški, da bi kasnije Veliki šef saopštio da je došlo do greške i da žiri nije dobro sabrao glasove, pa je umesto nje izabrana Luna Đogani. Mina je bila razočarana.

- Dragi zadrugari, Veliki šef je ponovo sabrao glasove žirija, moramo da vas obavestimo da je laskavu titulu mis Zadruge ponela Luna, a ne Mina. Žiri koji je davao glasove ih nije dobro sabrao. Veliki šef čestita Davidu koji je izabran za mistera "Zadruge", takođe čestitamo Vladi i Luni koga su gledaoci proglasili za mis i mistera pa je došlo do greške - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Prvobitna situacija je bila ovakva:

- Treće mesto pripada Staniji. Velika je borba bila između prvog i drugog mesta, a drugo mesto pripada Luni Đogani. Prvo mesto i titulu misice Zadruge osvojila je Mina Vrbaški - rekao je Mića.

A odluka za mistera glasila je ovako:

- Glasali smo svi ovako. Treće mesto sa 47 glasova osvojio je Lazar Jeremić. Drgo mesto po glasovima žirija osvojio je Đura Palica. Titulu mistera nosi David - rekla je Zorica.

Odlukom Velikog šefa najluksuznije imanje napustili su oni koji su imali najmanje glasova, Mirela Barudžić i Nikola Bogdanović poznatiji kao Kole, kojima to nije nimalo lako palo.

- Normalno da sam razočaran - rekao je Kole, dok je Mirela imala obrazloženje za svoje ispadanje iz šoua.

- Možda je bilo presudno što ja nisam htela da šetam u kupaćem kostimu. Blam me je kad su oko mene stariji ljudi da budem u kupaćem kostimu - rekla je Mirela.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još