ŠTA ONI VOLE: Kako da zavedete muškarca prema znaku horoskopa?

Zvezde otkrivaju kako da zavedete muškarce prema znaku horoskopa u kojem su rođeni.

OVAN TRAŽI UZBUĐENJE I AKCIJU

Pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Recite da vas zanimaju muške stvari tipa tehnike ratovanja ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegovog srca.

Pohvalite se da volite da gledate putopisne filmove i dokumentarce o divljim životinjama i neistraženim predelima. Kad počne zaneseno da priča o idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Ako se prilagodite njegovim egocentričnim stavovima i zahtevima, imaćete ključ za njegovu dušu.

BIK VOLI DA VODI RAZGOVORE O NOVCU I UMETNOSTI

On je hedonist koji ne može da živi bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti. Ako primeti da ste porodični tip, to ga neće ostaviti ravnodušnim, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite kako ste “umetnik” u kuhinji. Ubrzo bi mogao da poželida sa vama eksperimentiše u kuhinji.

Najslađe su mu teme o novcu i materijalnim stvarima pa će u razgovoru brzo da se pohvali planovima koje ima za kuću, zemljište ili vikendicu. S obzirom na to da je Bik veliki esteta, razgovori o slikama, izložbama i umetnosti će da ga oduševe, jer on voli sve što je lepo.

BLIZANCI DUHOVITO KOMENTARIŠU DRUŠTVENE DOGAĐAJE

S ovim znakom treba da vodite debatu o politici i sportu na vrckast način, jer on u svemu traži humor i ironiju, čak i kad je reč o ozbiljnim stvarima. Voli film, pozorište, televiziju pa ga razgovori o tome razvesele.

Ako želite da se “uklopite” u njegovo društvo, budite dobro upućeni u sve moguće tračeve, informacije o događanjima u gradu i sa njim ogovarajte zvezde sa estrade.

RAK OBOŽAVA OTADŽBINU, ISTORIJU I PORODICU

Ukoliko želite da osvojite Raka tokom razgovora bi trebalo da istaknete ljubav prema otadžbini, jer on upravo obožava o tome da govori. Pokažite ljubav prema porodici, kući i životinjama, a u šetnji s njim divite se drugoj deci i recite kako biste volelida imate veliku porodicu.

Ako ga pozovete kod sebe da pogledate romantični film, po mogućnosti “crno-beli”,razgalićete ga. Obožava istoriju i stare kulture pa će na vaš spomen “dobrih starih vremena” pronaći materijal za dalji razgovor.

LAV CENI BRIGU O IZGLEDU I POSLOVNI USPEH

Ako želite da pridobijete njegovu pažnju, morate da se pokažete da ste na visini njegovih želja u kako u intelektualnom tako i telesnom smislu. Prikažite se kao poslovno uspešni, samostalni i materijalno potkovani.

Uskoro će da počne da vam otkriva svoje visoke ambicije i u vama videti ženu vrednupažnje. Pripadnik ovog znaka voli da se brine o vlastitom izgledu i kondiciji pa se baš ispred njega pohvalite da ste malopre izašli iz teretane ili beauty-centra. Ubrzo bi mogao da vas pozove da vidite njegovu malu kućnu teretanu.

DEVICI SU NAJVAŽNIJI POSAO I ZDRAVLJE

Preobrazite se u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Navedite ga na razgovor o njegovom poslu, to mu je neiscrpna tema. Ukoliko započnete razgovor o njegovom omiljenom piscu, poslednjem filmu koji je gledao kod njega ćete da postignete željeni učinak.

On želi da bude zdrav pa će ga da ga oduševi vaša kućna literatura o njezi tela. Skrenete li na temu o jelu, istaknite da pazite na kalorije i volite zdravu hranu.

VAGA NE MOŽE DA ODOLI IZLASCIMA, KULTURI I MODI

Ako pokažete da ste ekstravagantna žena koja u društvenom životu uživa punim plućima, veliki su izgledi da ćete zainteresovati muškarca Vagu.

Različita mesta okupljanja hrane taštinu i osećaj za lepo pripadnika ovoga znaka, pa ćete probuditi njegov interes kada pokažete da ste "kulturno orijentisani".

Pripadnik ovog zodikajaka rado ide na sva mesta na kojima se stapaju lepota, stil i dobar ukus, pa mu recite da često posećujete muzeje, izložbe i koncerte.

Vole sve teme vezane za modu i lepotu.

ŠKORPIJA UŽIVA U RAZGOVORIMA O POLITICI I SEKSU

Muškarca Škorpiju zanima sve intrigantno i mistično, pa je strastveni ljubitelj filmova strave i užasa, kao i krimi romana. Obožava da razgovara o politici i prati sva politička događanja u svetu, te mu stavite do znanja da vas to zanima.

Osvojićete ga ako mu priznate da ste pretplaćeni na nekoliko erotskih časopisa ili da u kućnoj kolekciji imate pravo bogatstvo erotskih filmova. Seks mu je glavna preokupacija i o njemu može da raspravlja satima.

STRELAC "PADA" NA SPORTOVE I ZDRAV ŽIVOT

Pripadnika ovog znaka zaintrigiraćete poslovicom “u zdravu telu zdrav duh” te, dok Vaš Strelac trči ili igra tenis, pohvalite se da se bavite sličnim aktivnostima. Tad ćete moći satima da razgovarate o vitaminima, proteinima, vežbama i svim čudesima za oblikovanje tiela.

U toku neobaveznog razgovora kažite da morate da idete kući jer počinje utakmica, i predložite da se vidite posle. Verovatno će vas pozvati za pola sata i sa oduševljenjem će da komentariše sa vama rezultat.

Istaknite da obožavate putovanja i egzotične zemlje, kao i da biste rado išli na safari ili vozili reli.

JARČEVE INTERESUJU TEME O IMOVINI I POLITICI

Zanimajte se za njegov posao i ostavite utisak štedljive osobe koja zna da ulaže u budućnost. Pričajte mu o svom poslu i primanjima, nekretninama, kreditnim karticama ili imovini, što će on pratiti zdušno i neće moći da sakrije zadovoljstvo.

Nešto biste morali da znate i o politici jer je upućen u sve, pa će to očekivati i od vas. Iznesite svoja strahove o rupama u ozonskom omotaču i nesigurnosti sveta u kom živimo, i tako će u vama da vidi srodnu dušu.

VODOLIJA JE ZAVISNIK OD TEHNOLOGIJE

Sve što je avangardno budi mu znatiželju, te možete da pokrenete razgovor o životu na drugim planetama, kometima ili crnim rupama. Pohvalite se da obožavate naučnu fantastiku i da imate takvih filmova kod kuće.

Budite uvereni da će pripadnik ovog znaka da vam se ponudi da ga gledate zajedno. Fasciniran je modernom tehnologijom, tako da bi svakako trebalo da imate kompjuter.

Pravite se da vas ludo zanima informatički svet, ali objasnite da ste samo početnik, a on će sreća da doleprša do vas i prenese vam svoje znanje.

RIBE - URONITE S NJIMA U SVET MISTIKE I MUZIKE

Oduševićete ga ga ako pokažete da se razumete u klasičnu muziku i njegujete ljubav prema umetnosti. Pripadnici ovog znaka obožavaju muziku, pa će mu svaka tema o njegovu omiljenom pevaču biti nadahnuće da vam o tome priča danima.

Pokažite ljubav prema napuštenim životinjama jer ih on kod kuće sigurno ima nekoliko. Briga o zdravlju jedna mu je od omiljenih tema, voli i more, ali i mistiku, religiju, kao i svet paranormalnog.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još