TEK ĆE NAROD DA VIDI KAKVA JE ONA: Siniša Kulić otkrio nepoznate detalje iz Marijinog života, a dotakao se i porodične tragedije!

Siniša, otac Miljane Kulić, sva zbivanja u rijaliti programu “Zadruga 2” prati iz porodičnog doma u Nišu.

- Pomalo pratim sve. Nedostaju mi Marija i Miljana, a posebno unuk Željko - istakao je Siniša i dodaje da je po ugledu na pravog domaćina doneo odluku da njegova supruga i ćerka uđu u šou program:

- Između dva zla uvek biram manje. Stavio sam na vagu šta bi bilo teže, da li to da Miljana tamo bude sama sa bebom ili da joj se Marija nađe kao pomoć. Shvatio sam da je mnogo bolje da majka bude uz nju i da joj stalno pomaže. Ipak je Miljana neiskusna u čuvanje deteta. Prevagnulo je to da joj je potrebnija i moram da se žrtvujem zbog toga - iskren je Kulić.

Ono što je poslednjih dana svima zapalo za oko jeste sukob između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a Siništa smatra da Marija radi najpošteniju stvar.

- Ne treba da ćuti kada je napadaju, ona se samo argumentovano brani i suprotstavlja. Uvek odgovori kako treba i zato je napadaju. Marija je tamo prevashodno zbog ćerke i unuka, glupo bi bilo da "zeva". A da je ne podržavam davno bi se razveo, već 26 godina smo zajedno i saglasan sam sa njenim mišljenjem. Očekujem da bude ono što jeste, jer je zapravo takva - kaže Siniša.

- Tek će narod da vidi kakva je Marija, mada ne bih voleo da dođe do toga. Svako je tamo otišao za pare i da nešto pokaže. Ne znam zbog čega je David tamo. On nije muškarac i hvata se na njene priče. Lepo mu je rekla Marija: "Tu ti je Vladimir, lep dečko, pa kaži nešto njemu". Samo ženama govori. David je jedan ženski petko, a Aleksandra je u toj vezi muškarac, nije on. To je njihov problem, to što ne mogu da pokažu ko su. Mislim da je Aleksandra bila mnogo intresantnija bez njega. David tu ničemu ne služi, on je njen privezak. Kada ste čuli njega da komentariše nešto ili iznese mišljenje, već samo upada u rasprave. Prvi bi joj se zamerio da joj ne uzvrati - objašnjava Kulić.

Na kraju, Siniša otkriva da je svoju suprugu upoznao u gradu, a da se ljubav stvorila na prvi pogled.

- Marija je pre svega gospođa. Oženio sam kada je imala 19 godina, zabavljamo se od njene 16. godine. Pre mene nije imala automobil, a nije ni pušila. Odrasla je u normaloj porodici, bila je odličan đak, išla je na folkor. Živela je s majkom i bratom. Otac joj je, nažalost, poginuo. Bila je mala, imala je samo 12 godina kada je izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Teško joj je bilo zbog svega i uvek joj je nedostajao - izjavio je Siniša.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: marijakulicstar/Instagram

Pogledajte još