SINIŠA KULIĆ SE OGLASIO NAKON SKANDALA U ZADRUZI: Lepi Mića će doživeti mnogo loših stvari!

Lepi Mića posvađao se sa Miljanom Kulić, zbog čega je njena mama Marija skočila da ga bije. U rijalitiju “Zadruga 2” su pale teške reči između njih troje, a Siniša Kulić opleo je po pevaču.

Pevač Lepi Mića prvo se posvađao sa sutkinjom Snežanom Ilić i izneo niz uvreda na njen račun. Kada je Miljana Kulić potvrdila da je Lepi Mića opsovao Snežani mrtvu majku, on je počeo da urla na Nišlijku. U njenu zaštitu je stala njena mama Marija, koja je poletela da bije Miću. Ostali zadrugari su ih odmah razdvojili te nije došlo do fizičkog obračuna, a odmah je uskočilo i obezbeđenje. Ceo ovaj skandal je iz svog doma pratio i Siniša Kulić, Marijin suprug i Miljanin otac, kojem nije bilo svejedno da sluša kakve uvrede Mića upućuje njegovim najmilijima.

Kada je on ispao džentlmen? On nikada nije napao muškarca već svoju jačinu pokazuje tako što napada žene. Mića je nasilnik. To je čovek koji vređa društvene institucije i mesto mu je iza rešetaka. Sramota je što je u rijalitiju, taj prostak treba da bude tamo odakle su ga pokupili, na ulici. Preterao je sve moguće granice – ljutito priča Siniša.

Tokom svađe u rijalitiju je u jednom trenutku spomenut i Siniša, ali on kaže da se neće obračunati sa Mićom i smatra da za sada njegova supruga može da se izbori sa njim.

Neću da dođem i da ga prebijem tamo jer je go*no. Prvo se ulizivao kao neka žena, a onda, kada je video da to kod Marije ne prolazi, krenuo je da napada. Tako se Miljani ulizivao prethodne sezone, odmah mu se suprotstavila i posle više nikada nije digao glas na nju. Mića može da drži monolog za debile. Ako bude do te mere iznervirao Mariju flašom će mu razbiti glavu, a vidim da to malo fali da uradi – kaže Kulić.

Kako je svađa između Miljane i Miće krenula zbog sutkinje Snežane Ilić, Siniša smatra da Mića za svoje ponašanje treba da bude kažnjen.

Kako ga nije sramota da vređa ženu koja mu ništa nije skrivila? On je smrad. Sutkinja je ušla da se igra, a ne da trpi njegove prozivke. Za sve one koji nisu znali, taj klošar je bio neškolovani konobar iz Bosne, a sada on sebi daje za pravo da određuje kriterijume našeg društva. Zbog ovih izgovorenih reči doživeće mnogo loših stvari, ne od mene lično već će ga stići kazna – tvrdi Miljanin tata.

Izvor: Blic.rs
Foto: marijakulicstar/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.