LOV POČINJE: "Predator: Evolucija" od večeras u srpskim bioskopima

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, „Predator: Evolucija“ reditelja Šejna Bleka, biće premijerno prikazan sutra u bioskopima Cineplexx, Kombank dvorana, CineStar, Arena Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica i Vilin Grad. U četvrtak, 13. septembra „Predator: Evolucija“ će se naći na repertoarima bioskopa širom Srbije.

Originalni film Džona Mektirnana iz 1987, sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi, još uvek važi za jedan od najboljih akcionih filmova i svakako zaslužuje kultni status kod SF fanova. Da li će „Predator: Evolucija“ uspeti da dostigne taj nivo, ostaje da se vidi.

U nastavku teksta je nekoliko stvari koje bi trebalo da znate o novom filmu pre nego što odete da ga pogledate:

1. Šejn Blek je reditelj

Blek je vrlo dobro upoznat sa „Predator“ franšizom, s obzirom na to da je glumio u originalnom ostvarenju, i imao privilegiju da bude prva žrtva predatora. Pored toga, Blek je uspešan reditelj i scenarista. Dosad je režirao „Iron Man 3“ i napisao scenarije za veliki broj filmova, poput prva dva „Smrtonosna oružja“, „Poslednjeg skauta“ i „Poslednjeg akcionog heroja“. Blek je definitivno najbolji izbor za nastavak franšize, jer izvornu priču nadograđuje novim, kreativnim idejama i određenom dozom humora.

2. Sjajna ekipa glumaca

Za razliku od originalnog ostvarenja, novi film „Predator: Evolucija“ ima poprilično mešovitu ekipu, pa među glavnim junacima možemo videti i ženskog člana tima, ali i dete. U glavnim ulogama su se našli Bojd Holbruk („Narkos“), Olivija Mun („X-men: Apokalipsa“), Trevante Rouds („Mesečina“), Sterling K. Braun („To smo mi“), Kigan-Majkl Kej („Key & Peele“), Džejkob Tremblej („Čudo“), Ivon Strahovski („Dekster“) i Alfi Alen („Igra prestola“).

3. Lovci su evoluirali

Da! Predatori su uvek bili zastrašujući, ali u najnovijoj verziji filma, oni su genetski poboljšani DNK materijalom drugih vrsta. U trejleru imamo prilike da vidimo novu vrstu predatora, takozvanog ultimativnog predatora. Zanimljivo je da ćemo, ovog puta, gledati predatore kako se bore između sebe.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još