SUTRA BI NAM BILA GODIŠNJICA: Luna priznala da i dalje voli Slobu, a zatim naručila pesmu za njega! (VIDEO)

Luna Đogani priznala je da i dalje voli Slobu Radanovića i da joj je on "bolna tačka", kao i da je nimalo nije stid zbog toga.

Anabelina ćerka je priznala pred "Drvetom mudrosti" da joj je još uvek teško i da je mnoge pesme podsećaju na tu ljubav, pa joj čak i suze krenu.

- Ne bih sada mogla da zaplačem, ali kada čujem pesmu koja me asocira na ljubav sa njim, ne mogu da se kontrolišem, to je moja bolna rana, nije zalečena i još uvek mi je teško. Ne mogu to da sakrijem. Ljudi me kritikuju, a ja ne smatram da sam jadnica. Svi su videli kolika je Slobina i moja ljubav bila, tek je prošlo dva meseca, ja bih za sebe bila folirant kada bih pričala da sam ravnodušna - rekla je Luna i dodala:

- Nikad nisam folirala emocije.To što on priča napolju je on, ja sam ovo i toga se ne stidim. Ja ga volim i dalje, zbog toga što nisam završila sa njim ne mogu da počinjem nove veze. Sutra je godinu dana od kad smo se Sloba i ja poljubili, meni je taj datum jako bitan. Ako ti bude trebala neka tajna, ja ću ti je dati. Volela bih da sutra poručim jednu pesmu od mene za Slobu - izjavila je Luna, a "Drvo mudrosti" joj je reklo da će joj ispuniti želju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.