IDI MUVAJ LUNU, NAĐI NEKU SELJANČICU: Stanija i Vladimir se žestoko posvađali! (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović od drugog dana Zadruge nerazdvojni su, a zbližio ih je i tajni zadatak koji su dobili – da nauče što više jedno o drugom, kako bi dali što bolje odgovore u kvizu koliko se dobro poznaju.

Kviz je održan u sredu popodne, a nakon što su najavljene reklame Stanija i Vladimir žestoko su se zakačili.

Vladimir je Staniji prebacio što je navodno na žurki plesala sa pojedinim ukućanima, što je Dobrojevićevu izbacilo iz takta pa mu je očitala bukvicu koju će sigurno pamtiti

Stanija je spomenula i Lunu Đogani, rekavši Crnogorcu da ide i da muva nju, pošto njemu treba seljančica, te da ona nije klinka sa kojom može da se igra.

Ajde, idi muvaj tamo Lunu! Nisam ti ja klinka! Ajde, idi tamo, tamo ti široko polje. Idi pa se igraj! Mora da ti bude jasno sa kim imaš posla. Nađi ti neku seljančicu, nemoj da ti ova Amerika dođe glave. Uključi mozak i ne zajebavaj se – rekla mu je Stanija.

Stanija i Vladimir sukobili su se dok su mislili da traju reklame, Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Vladimir je negirao da želi bilo šta sa Lunom, a ono što mu je Stanija nakon toga rekla o Đoganijevoj blogerki se neće nimalo svideti. Stanija je spomenula Luninih čuvenih “3 minuta” sa Slobom u toaletu, a kompletnu izjavu koja će napraviti totalni haos među njima pogledajte na snimcima:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.