SLOBA RADANOVIĆ PRIZNAO: Krivo mi je kada vidim Lunu kako plače, znam koliko je emotivna! (VIDEO)

Sloba Radanović večeras je bio gost emisije “Zadruga specijal” kod voditeljke Dušice Jakovljević u studiju koji se nalazi samo nekoliko metara od Imaginarijuma u kom boravi njegova bivša, Luna Đogani.

Dušica je odmah pitala Slobu kako je reagovao kada je čuo da će Luna ponovo ući u rijaliti program “Zadruga”, na šta je on rekao da su se čuli i da joj je davao savete.

Ja sam to saznao na televiziji. Bilo mi je čudno jer znam da je pričala da nikada neće ući. Bila je baš kivna i onda mi je rekla da želi da se pokaže u nekom drugom svetlu i pitala me je šta mislim o tome. Ja sam joj rekao da se ne peca na druge. Ja sam joj rekao da bude spremna na sve. Čuo sam da je pričala da je tamo navikla da deli sve sa mnom, ali dobro tu joj je brat – rekao je Sloba.

Poslednjih nekoliko dana ukućani rijaliti programa “Zadruga 2” često spominju vezu Lune i Slobe, a bilo je priče i o tome.

Poslednjih pet dana baš štucam. Očekivao sam da će to i dalje biti spominjano, ali nisam mislio da će u ovolikoj meri – dodao je Sloba, a priznao je da mu je teško kada vidi Lunu kako plače.

Snimak iz emisije pogledajte ovde:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.