PONIŽAVALA SI KIJU, VALJALA SI MU SE PO KREVETU: Dorotea Jovanović žestoko izvređala Lunu Đogani! (VIDEO)

Luna Đogani i Dorotea Jovanović poslednjih dana imale su nekoliko nesporazuma koji su sinoć kulminirali, te je među njima došlo do velike svađe.

Između Dorotee Jovanović i Adama Đoganija u rijalitiju "Zadruga 2" od prvog dana počele su da se rađaju simpatije, međutim kada je došlo do prvih svađa Luna Đogani je stala u odbranu svog brata. Ovo je zasmetalo plavokosoj dizajnerki, koja je sinoć odlučila da se razračuna sa blogerkom.

- Htela sam da kažem nešto lepo, ali me ova barbika, ovaj krcko oraščić na navijanje iznervirala, moram da budem malo grublje. Adam Đogani je moj brat i ja nikome ovde ne bih dozvolila da ga ponižava i da ćutim. On je moja krv i ja ću da ga branim. on je dečko koji ne ume da se svađa, da ulazi u konflikte, jer je tako vaspitan. On ne ume da odgovori devojkama koje ga ponižavaju. Ona je prva ta koja je istakla da joj prija njegova pažnja, ja sam bila za to. Svi znaju koliko su mi bili slatki. I rekla sam mu ako mu prija, neka bude sa njom. Ja sam se Adamu obratila pred njom i rekla da ne dozvoli da ga neko ponižava i da on ćuti za to. On sedne i ćuti, to tako ne može. Devojka se umešala i rekla kako se ja sladim tuđoj nesreći - rekla je Luna sinoć tokom pitanja gledalaca.

- Očigledno je Luna trebalo da ide na pravni fakultet, jer joj mnogo dobro leži da bude advokat, pošto svog brata mora da zastupa. Ja mnogo poštujem Adama kao čoveka, on je pristojan i kulturan dečko. Ni na jedan način ga nisam uvredila, ali imam pravo da kažem šta mi smeta. On je prepun pitanja meša se u moje stvari i momente i on sebi daje za pravo da kaže da sam ja igračka - odgovorila je Dorotea, a zatim se osvrnula na ljubavni trougao u kome se Luna našla sa Kijom i Slobom.

- Nisam ja nikome ovde ukrala muža, Luna. Ti si ponižavala ženu koju nisi imala pravo. Nikada nisam gledala Kiju kroz njih troje. Fascinirala me njena ženska snaga, njena snaga. Neka druga bi mu iskopala oči, tom Slobi. On je nju povredio pred njenom majkom, pred celom Srbijom. Mene je fasciniralo kako je neko mogao da zadrži dostojanstvo da ne bude besan i isfrustriran i da bude tu dok se neka druga žena valja po krevetu. Luna nije uradila pravu stvar, ali ja nisam njen sudija... Volim drčne žene. Sloba je izmanipulisao i jednu i drugu. Nije zaslužio ni tebe ni Kiju. Luna zanela si se malo, povređuješ druge ljude - odbrusila joj je Dorotea.

Iako se situacija na neko vreme primirila, njih dve su ubrzo nastavile svađu, budući da je Dorotei zasmetalo kada je Luna savetovala Adama kako da se postavi u ovoj situaciji.

- Šta te ne zanima, ona te ponižava i govori. Ona ustane i kaže da ti nju zamaraš. Ti tu kažeš: "To je to, i sedneš". Reci brate svoje mišljenje. Radi šta hoćeš - pričala je Luna Adamu, na šta se odman nadovezala i Dorotea:

- Luna, ne ponižavam ga, idi tamo ismevaj se svom ormanu. Navikla si da praviš drugim ljudima haos u životu, pošto ti nisi nekog dobrog povredila. Ne mešaj se, nemoj da mu glumiš telohranitelja.

- Ti ne možeš da kažeš da on tebe zamara. Devojko, saberi se. Ja se tebi nisam obratila - počela je da viče Luna.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još