Bret Majkls dopisuje autobiografiju

NJUJORK, 20. juna 2010. (Beta) - Američki pevač Bret Majkls odložio je objavljivanje autobiografije "Roses and Thorns" kako bi dodao još jedno poglavlje posvećeno seriji nedavnih zdravstvenih problema, objavio je u nedelju časopis Klasik rok.

U dodatom materijalu biće reči o nesreći kad je na njega pala zavesa na sceni dodele nagrada Toni 2009, operaciji zatvaranja rupe u srcu, hitnom vađenju slepog creva, izlivu krvi u mozak i moždanom udaru. Knjiga je trebalo da izađe prošlog leta, ali je objavljivanje pomereno kako bi muzičar mogao da dopiše još jedno poglavlje.

"Ne verujem da su u (izdavačakoj kući) Sajmon end Šuster imali do sada takvu knjigu, u kojoj mi se svakog dana događa nešto", ispričao je Majkls Bilbordu. "Knjiga je prvo trebalo da izađe 23. juna prošle godine, a onda se dogodio incident na dodeli Tonija, pa su hteli da i to uključim. Onda sam imao izliv krvi u mozak, a oni su rekli da treba da pišem i o tome... To će biti knjiga šest puta duža od `Rata i mira' a to je smešno", zaključio je pevač grupe "Pojzon".

Pogledajte još