NE MORAM DA GA KRIJEM, DOBROG SAM MOMKA IZABRALA: Dragana Kosjerina iskreno o ljubavi i dugogodišnjem partneru!

Dragana Kosjerina sa zadovoljstvom priča o dečku Bojanu Perduvu i naglašava da kraj sebe ima momka koji je prati u stopu.

Iako se do sada trudila da svoj emotivni status krije od javnosti, voditeljka je rešila da to promeni. Dečka stomatologa Bojana Perduva je pokazala na društvenim mrežama, a njeni pratioci samo ostavljaju komplimente na račun njegovog izgleda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) дана

- Ja sam sada u fazi života i karijere gde osećam da sam dovoljno pažnje privukla svojom pojavom i radom i da ne moram svoj privatni život da krijem. Drugo, dobrog sam momka izabrala, nemam čega da se stidim. Moj Bojan je sastavni deo mog života i svega što se u njemu dešava, mojih odluka, poslovnih poduhvata, kao i problema na poslu, te me prati u korak i nema razloga da ga krijem - kaže Dragana.

Iako na rukama ima prstenje, nijedan od njih nije verenički.

- Nije još uvek. Ali to je negde prirodan tok života. Kada će se desiti, ne znam. Ne pitam se samo ja. Biće vremena. Mislim da je to jedna lepa stvar koju nema razloga da krijem. Neće biti nikakve misterije u vezi s tim, obećavam - rekla je Kosjerina.

Dragana i Bojan su dugo zajedno, a kao i u svakom odnosu i kod njih postoje razmirice sa kojima se susreću. Međutim, jedno drugom veruju i njihova ljubav je toliko jaka da ih ništa ne može poljuljati.

- Bojan mi ne zamera ništa. Naravno da postoje svakodnevne razmirice oko najrazličitijih stvari jer je takva dinamika zajedničkog života. Niko ne može da kaže da ima idealno skladan odnos. Skladan odnos čini ta spremnost na dogovor, kompromis, ponekad odstupanje od svojih oštrih stavova. Među nama postoji saradnja i partnerstvo - kaže Kosjerina.

Pošto važi za jednu od najlepših dama u javnosti priznala je koliko joj je lepota pomogla, a koliko odmogla u životu.

- To uvek ima dobre i negativne strane. To je nešto o čemu može da se diskutuje. Nije svakome lepota ista. To je vrlo subjektivna stvar. Meni prija kada dobijem kompliment, ali moram da priznam da sam se uželela komplimenata na račun svog rada. Zapravo me to gane, kada mi neko kaže da nešto dobro radim. Rekla bih da je lepim devojkama ne samo u ovom poslu, nego generalno u životu uvek dodatni izazov da dokažu da lepota nije njihov adut. Ima mnogo prelepih devojaka koje ne posmatraju svoju lepotu kao adut, naprotiv, žele nešto drugo da pokažu. U tom smislu im predstoji borba, da mimo svega toga proguraju kvalitet. I onda nekako godinama ljudi prestaju da pričaju o vašoj frizuri, haljini i počinju da slušaju šta govorite - priča Kosjerina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) дана

Izvor: Blic.rs
Foto: dragana.kosjerina/Instagram

Pogledajte još