LEPA BRENA UZBUĐENA ZBOG PRINOVE: Stalno kupujem stvari za bebu, jedva čekam da se Aleksandra porodi!

Lepa Brena ne može da dočeka mart, kada će se pevačica Aleksandra Prijović poroditi i na svet doneti njeno prvo unuče. Kako ističe, ovo je vreme kada bi, po njenom mišljenju, mlada Prija trebalo da “okači mikrofon o klin” i u potpunosti se prepusti čarima drugog stanja, što je ova svakako poslušala.

Iskrena da budem, to je njena odluka. Ali ja ne volim da vidim žene na sceni koje igraju i pevaju, a imaju već veliki stomak i stalno se vrte u nekim suknjama. To je vrlo specifičan odnos gde nosite dete u sebi. Mislim da za malo ozbiljnije trudnoće ipak nije to u redu – kaže Brena, koja rado savetuje Aleksandru kada joj ona to zatraži.

Balkanska zvezda je sigurna da će Aleksandra i Filip biti divni roditelji dečaka.

Filip je oduvek bio jedan razuman i veoma ozbiljan momak, koji sad već ima i dosta godina. Sa radošću smo prihvatili vesti. Boba je prvi saznao, on je javio svima nama. Svi smo plakali. I sada dok pričam dođe mi da zaplačem. To je jedna vrlo nekontrolisana emocija. Ja ne znam kako ću dočekati mart kada će se Aleksandra poroditi. To je najlepša vest koju smo mogli da primimo u ovim godinama. Mislim da je logično da dobijemo unučiće – smatra ona.

Ime koje je u planu još uvek ne otkriva, ali zato priznaje da za unuče kupuje li kupuje!

Kupujemo. Kao i uvek ćemo preterati. Gde god ko ode, on kupuje stvari za dete. Kada bi Aleksandra rodila i dvoje dece, tolike stvari ne bi uspela da im obuče. Svašta smo pokupovali – rekla je kroz osmeh.

Sa druge strane, kada je mlađi sin Stefan u pitanju, Brena misli da još uvek nije vreme za potomstvo.

Nemojte, molim vas. Rano je. Naši muškarci ne treba da se žene pre 30. godine. Imati dete nije posledica intimne veze, da ne kažem nešto drugo. Imati dete je velika odgovornost. Mora da se bude prema svakom živom biću odgovoran, a prema detetu još više. To je nešto gde morate biti ozbiljni i da to ozbiljno shvatite – kaže Brena.

Izvor: Blic.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.