OTIŠAO SAM IZ STANA, OBMANULI SMO JAVNOST: Andrej Atijas posle skandala otkrio pravu istinu

Suprug Anabele Atijas, Andrej Atijas, koji je u utorak uveče u alkoholisanom stanju izvršio porodično nasilje nad pevačicom, tri dana nakon toga je rešio da prizna da nisu govorili istinu u dosadašnjoj komunikaciji sa medijima.

Andrej kaže da su Anabela i on u dogovoru obmanuli medije da su posle sukoba ostali u istom stanu na Košutnjaku sa njihovom ćerkom Blankicom i Anabelinom ćerkom Ninom, koju ima iz braka sa Gagijem Đoganijem.

Posle sukoba, odnosno posle skandala za koji sam kriv, otišao sam iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo sprečili pisanje o skandalu. Ono što moram da opet naglasim je da nisam izvršio fizičko već samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom i svima koji su me čuli te večeri. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo. A popio sam sa starim društvom više nego što je trebalo. Moje, a ne Lunino kuče, me iznerviralo jer se popi*kilo gde nije trebalo, može li gluplji razlog biti. Anabela me stišavala zbog dece i komšiluka, ali ja sam bio nerazuman. Neko od komšija je pozvao policiju i oni su došli. Policija je napisala prijavu protiv mene za narušavanje javnog reda i mira i verovatno ću biti novčano kažnjen. Anabela apsolutno nije kriva ništa – rekao je Andrej.

Andrej ne želi da kaže da li je iz stana na Košutnjaku otišao kod majke u Pančevo, ali, kako kaže, pokušava da ubedi pevačicu da mu oprosti.

Kad se supružnici posvađaju, to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali verujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovek na svetu, super prijatelj i super ljubavnik – kaže on.

Iako mu je alkohol porok, a zbog pijanstva je i bio nasilan, Andrej kaže da će pokušati da u što manjoj meri konzumira alkohol, ali da ne može da obeća da će ga se skroz odreći.

Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap, ali svakako ću smanjiti jer volim Anabelu i želim da sačuvam porodicu – završio je Atijas.

Izvor: Story.rs
Foto: Andrej Atijas/Facebook

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.