PROŠLA JE KROZ PAKAO: Malo je falilo da Stanija Dobrojević ne uđe u Zadrugu 2?!

Pobednica “Farme 6”, Stanija Dobrojević, navodno, je ostavila emotivnog partnera pred ulazak u drugu sezonu “Zadruge”, a za to je imala jak razlog.

Starleta se neko vreme dvoumila da li da prihvati ponudu da bude učesnica rijalitija, a onda je prelomila kada joj je ponuđen ogroman mesečni honorar od oko 10.000 evra. Dok su trajali pregovori sa produkcijom, ona je na temu učešća u rijalitiju razgovarala i sa svojim verenikom, američkim biznismenom koga krije od javnosti, koji je bio protiv njenog ulaska u šou program. Međutim, kada je Stanija pristala da uđe u “Zadrugu”, on je, navodno, smekšao i ispratio je rečima:
Idi, neka ti se desi još koja drama u životu, još koji put lupi glavom o zid, pa ćeš se onda smiriti – navodi izvor blizak Staniji.

Sa osmehom prihvatila njegove reči, jer je na kraju ipak uradila po svom. Ona dobro zarađuje u Americi kao promotivno lice nekoliko američkih kompanija, a proizvode koji su u vezi sa zdravom ishranom promoviše putem društvenih mreža, ali ona je želela njemu da pokaže da i u svojoj zemlji ona može da zaradi veliki novac, to je jedan od ciljeva njenog ulaska u rijaliti šou – otkriva izvor i dodaje:

Budući da će čitavih deset meseci provesti u “Zadruzi”, starleta nije imala kud nego da zbog ovog projekta ostavi verenika, i to nekoliko dana pred početak rijalitija. Nije mu bilo pravo, ali shvatio je zašto je to uradila. Prosto, deset meseci je dug period u toku kojeg će biti razdvojeni, a svi znamo da u šou programu svašta može da se desi, Dobrojevićeva je rešila da privremeno zamrzne odnos sa svojom jačom polovinom. Njihova ljubavna veza je trenutno na “stend baju”, a on je obećao Staniji da će je čekati kada izađe iz rijalitija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.