PRUŽILI JOJ PODRŠKU: Luna Đogani o Anabeli, društvu, Slobi i Gastozu

Iako je u prethodnoj sezoni Anabela Atijas imala niz ispada gostujući u televizijskim emisijama, Luna Đogani je svojoj mami dala savet kojeg bi trebalo da se pridržava dok ona boravi u Zadruzi.

Mislim da će ovog puta to da izbegava. Zamolila sam je zbog nje, jer je bila psihički loše zbog svega onog što je ranije bilo. Ne želim da joj se to opet desi. Poručila sam joj da malo više gleda svoj život, da ne bude toliko u rijalitiju, da putuje, da radi. Ja mislim da će me poslušati.

Prema njenim rečima, osim porodice, i društvu je teško palo što će ponovo skoro deset meseci biti učesnik rijalitija.

Društvu je veoma teško. Nismo ni dva meseca bili zajedno. Nisu me se nagledali. Bili su tužni, ali me podržavaju. Oni pravi su uvek bili uz mene, pa i ovog puta.

Veliku podršku i posle svega dobila je od bivšeg ljubavnika Slobodana Radanovića.

Rekao mi je da pazim, da ne pijem. Ja ne razmišljam mnogo kada popijem. Savetovao me je da se kontrolišem da ne doživljavam one moje napade, da ne udaram kapiju. Njegove reči mi posle svega znače kakav god da smo imali odnos. Znači mi njegova podrška i ja sam mu zahvalna što smo se čuli – rekla je Luna.

Inače, pre njenog ulaska šuškalo se da je u vezi sa Gastozom. Međutim, ona kaže da su samo prijatelji.

To je posebna priča. On je moj drug. Neće ući u “Zadrugu”. Nenad je fokusiran na svoju karijeru. Mislim da je dosta što se tiče njega i rijalitija. On je dečko koji je mnogo talentovan. Treba da radi, da pravi pesme. To mu super ide. On mi je velika podrška. Nenad me je ispratio. Poslednja je osoba koja me je videla pre nego što sam ušla u “Zadrugu” – kaže ona.

S obzirom na to da se u prvoj sezoni opustila pred kamerama i prepustila strastima, na pitanje da li bi joj ovog puta smetalo da to uradi iako joj je tu brat Adam, Luna je odgovorila:

Činjenica je da su oni to sve gledali i mnogo gore stvari na TV-u kada sam bila sa Slobom. Bilo bi mi sigurno neprijatno zbog Adama, ali to je život. Ja tamo živim svoj život i kada bi mi se to desilo sigurno se ne bih ustručavala i folirala jer ja to ne umem. Ja sam i u prvoj “Zadruzi” ustala i rekla: “Ja sam se zaljubila i to je to”. Međutim, mnogo sam se promenila. Nisam rekla sto odsto ali mislim da se ništa neće desiti.

Iako je to pričala i u prvoj “Zadruzi”, Đoganijeva kaže da se to neće ponoviti.

Jeste, ali to je bilo nešto posebno i ne verujem da bi nekada moglo nešto slično da se desi. I kada bi se desilo, mislim da bi to bilo bespotrebno i ne bi bilo to kao što je bilo sa Slobodanom.

Iako su mnogi očekivali da će je u rijalitiji ispratiti majka, ona se nije pojavila.

Ona je ostala kod kuće sa mojim sestrama. One su male, ne mogu da dolaze ovde. Kasno je. Ona me gleda na TV-u i podržava. Da budem dobra, to su bile njene poslednje reči pred moj ulazak – ističe blogerka i naglašava da je poslednju poruku razmenila sa mamom, tatom i Nenadom.

Izvor: Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.