PREPORUKA NEDELJE: Saša Joksimović - serija, film, restoran, predstava, izložba, koncert

Početkom septembra glumac Saša Joksimović počeo je sa snimanjem serije "Pogrešan čovek" koja će se emitovati na Prvoj TV i hrvatskom RTL. U završnim pregovorima je sa jednom televizijom sa nacionalnom frekvencijom gde će se pojaviti kao producent sa svojom suprugom Nevenom koja će voditi producentski deo posla zajedno sa svojim timom, a Saša će glumiti i brinuti o kreativnom delu. Serija se zove "Igra istine", a umetnik je ubeđen da će napraviti projekat za koji će se brojni gledaoci vezati i nestrpljivo iščekivati novu epizodu. Pozorišne obaveze samo što nisu počele, kako starih komada, tako i dve nove predstave koje će biti premijerno izvedene na jesen, odnosno na zimu.

Za naš portal preporučiio je svoju omiljenu seriju, film, restoran u okolini svog rodnog Valjeva, predstavu, izložbu svoje tašte, kao i omiljeni koncert.

Foto: Promo

SERIJA

- Pojavio se veliki broj kako loših, tako i dobrih projekata. Loše ne bih navodio, a serija kao serija, možda jedna od boljih u kojoj sam i glumio, jeste Bjelin produkt "Senke nad Balkanom". Verujem da će i druga sezona biti isto tako dobra. Pre svih tih serija, akcentovao bih buduću, svoju seriju koja će, verujem, biti jedna od najgledanijih na našim prostorima, a i šire. To je "Igra istine". Strpite se, videćete.

www.imdb.com

Foto: Promo

FILM

- Izdvojio bih film "Mother" sa Havijerom Bardemom i Dzenifer Lorens i ostvarenje "Get Out" u kojem su maestralni Danijel Kaluja i Alison Vilijams u glavnim ulogama. Od domaćih filmova preporučujem "Nož", "Pre kiše", "Original falsifikata" i "Bure baruta".

www.imdb.com

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RESTORAN

- Nekada je to bio "Que pasa", a i pre i za i posle "Que pase" je omiljeni restoran "Kod Bore" u Rosuljama kod Valjeva. Ja mislim, da realno u Srbiji ne postoji mesto gde jeftinije može da se jede kvaltetnije i bolje spremljena klopa. A da je ukusno – preukusno je. Definitivno kafana "Kod Bore" jeste mesto gde je najbolja hrana u Valjevu.

www.valjevo.rs/restoran-kod-bore-rosulje/

Foto: Promo

PREDSTAVA

- Neprevaziđena "Velika drama" Narodnog pozorišta, "Zona Zamfirova" Pozorišta na Terazijama u kojoj glumim, pa "Gospodin poslanik", hit komedija u kojoj igram kao i "Mr. Big". Generalno, kada je reč o pozorištu, apelujem i molim ljude da odlaze češće i uživaju u iluziji koju prenose glumci, jer tih sat i po, ili dva je najbolji lek za loše raspoloženje, depresiju, pa čak i anksioznost. Tada vam se luče hormoni sreće i nijedan lek se ne može meriti sa lekom koji pružaju daske koje život znače.

www.narodnopozoriste.rs

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

IZLOŽBA

- Moja tašta Olgica Ranković je akademski slikar i često sam odlazio na njene izložbe. Nije što mi je tašta, nego je najbolja. Imam nekoliko njenih slika u stanu gde, kad god ih pogledam, vidim nesto novo. Ono što sam video juče, možda vidim drugačije danas.

Foto: Promo

KONCERT

- Svakog prvog januara uživam u novogodisnjem koncertu Bečke filharmonije, želja mi je da odem na koncert vrsnog dirigenta i violiniste Andre Rieu. Koncert na kojem sam baš uzivao je "Prodigy" na Exitu i ponovo bih išao.

www.exitfest.org/sr

Autor: Mario Badjuk
Foto: Igor Pavićević/Promo

Pogledajte još