SITUACIJA SVE NAPETIJA! Luna i Stanija se posvađale, letele uvrede: Hajde, uvedite Slobu kako bi ova mala bila bitna

Luna Đogani i Stanija Dobrojević žestoko su se posvađale, a stvar je kulminirala kada je blogerka rekla straleti da pruža seksualne usluge za novac!

Situacija između dve zadrugarke svakim danom sve je napetija. Poslednja svađa u nizu desila se kada je Luna rekla da je ne zanima Stanijin dečko Vladimir Tomović, sa čime se starleta nije složila.

- Jeste, zabole te uvo. To radiš zato što si nebitna i providna. Ajde malo plači kako bi dobila pažnju - odbrusila joj je starleta aludirajući na Lunine napade histerije iz prošle sezone "Zadruge".

- Devojko, sedi! Dosadna si. Hoćeš da imaš priču "Luna i Sloba", ali to se neće desiti. Hoćeš rat? Nećeš ga dobiti! Ne znaš s kim si se zakačila! Ja mogu da sedim ovde deset meseci da ništa ne radim. Da ti nema Vlade ne bi postojala - urlala je Luna, a Stanija se tada uhvatila za blogerkinu preljubu sa Slobom Radanovićem.

- Hajde uvedite Slobu kako bi ova bila malo bitna. Priča iz "Zadruge 1" više ne postoji. Ko si ti? Đogani? Đogani je nešto bitno? Pali! Došla si ovde da se opereš od prošle sezone, a sada naskačeš na tuđe muškarce - podrugljivo joj je rekla starleta.

Blogerka se tada iznervirala pa je zapretila cimerki.

- Nemoj tako da razgovaraš sa mnom. Ti si mnogo bezobrazna i glupa! Ljubomorna si jer sam te ja pobedila u svakoj je*enoj igri! Uvedite i Filipa i Kristijana. I ti si bila sa oženjenim! A meni se skini sa grbače. Treba da ostaneš ovde deset meseci, izgubićeš energiju, nećeš moći da se guziš ovde! - rekla joj je Luna i dodala da starleta nije svesna gde je došla.

- Ej glupačo, nije ti ovo 'Farma'. Ovo je mnogo ozbiljno.

Kako se Stanija opet dotakla Slobe, Miljana Kulić je ustala i očitala joj lekciju.

- Zar ti nisi bila sa Kristijanom Golubovićem kada je bio oženjen? Da li si se ti oprala od Kikija? - rekla je ona i dobila aplauz.

Luna se tada zahvalila Miljani na komentaru a zatim brutalno uvredila Staniju.

- Ne znam ni zašto se svađam sa njom. Ona koja se je*e za pare će meni da priča. Kurvetino jedna raspala! Ku*vo mala! - rekla joj je Đoganijeva.

S obzirom na to da je u "Zadruzi" tada nastala buka, Stanija nije čula šta joj je cimerka poručila. Mnogi ukućani su posle komentarisali njene reči i rekli da bi je Stanija pretukla da je čula to.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još