ŠTA SE NJIMA ZAISTA DOPADA: Pet stvari koje su muškarcima veoma privlačne kod žena

Neke sasvim neočekivane stvari biće mu vrlo zanimljive. Ne "padajte" na predrasude, iskoristite savete.

Smeh je sve, samo ne greh

Američki naučnici dokazali su kako osmeh pozitivno utiče na partnera, odnosno na deo njegovog mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smeh je zaista lek – između ostalog i za ljubav! Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne ili (isuviše) ozbiljne.

Govorite tiho i nežno

Muškarci su osetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas (poput Merilin Monro), momci će to vrlo brzo primetiti. Uostalom, budete li pričali tiho, moraće da vam se približi kako bi vas čuo, a kad se onda u priču uplete i vaš parfem koji neće moći da ne oseti, sve vam je jasno...

Vaša "muška" strana

Žene koje se svako malo rasplaču, nisu posebno privlačne muškarcima. Znači, veče na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite s prijateljicama. S dečkom radije (stisnite zube) i pogledajte neki napeti triler ili akcijski film.

Lady in red

Ako želite da vas muški rod primeti, obucite crvenu haljinu – naime, naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u odeći bilo koje druge boje.

Ne skrivajte obline

Vaš dragi sigurno neće primetiti (niti vam zameriti) ona tri kilograma viška kojih toliko želite da se rešite pa u poslednje vreme tražite da isključi svetlo pre vrućih igrica među čaršavima. Većina muškaraca više voli žene s pravim oblinama, a ne mršavice.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.