IVANA VRBAŠKI PROGOVORILA O ĆERKI: Plašim se da se u Mini ne probudi ono najgore, tada je psiho!

Mina Vrbaški konstantno privlači medijsku pažnju svojim postupcima, a u toku sinoćnje žurke bila je na ivici nervnog sloma, jer je nakon svađe sa Jovicom Putnikovićem dozivala svog bivšeg dečka Igora Terzića, kojeg je javno prevarila sa svojim cimerom.

Njena majka Ivana Vrbaški odlučila je da progovori o Mininim momcima, i otkrije svoje mišljenje povodom aktuelnih dešavanja u kojima je glavni akter upravo njena ćerka.

- Ja ne znam šta da kažem više, mislim da je Mina malo izgubljena što se Igora tiče. Mislim da joj mnogo fali. To je moje lično mišljenje. Pre nego da uđe u ''Zadrugu'', ja sam joj lepo rekla da raskine, pa neka se posle pomire, jer ona ne može da bude sama u rijalitiju. Ona nije od onih ljudi koji sami mogu da izguraju teške situacije. Ovo je za nju teško, ona je mlada i nije rijaliti igrač. Ja sam znala da će se to desiti i bila sam u pravu. Samo što sam omašila, ona je to brzo odradila - rekla je Ivana i dodala:

- Poslednja dva ili tri dana se nismo čuli, a inače smo bili u kontaktu. Pita me kako sam i šta radim, mene svi zezaju i kad sam bila gost kako sam ja to u dobrim odnosima sa njenim bivšim momcima. Ja sam takva. Ali, posle svega što se izdešavalo na početku, znam da je mnogo ogorčen i ja ga razumem. Po njegovoj priči sam shvatila da joj neće preći preko ovoga i ja ga potpuno razumem. Svi smo mi drugačiji. Ja ne želim da se petljam u to, to su deca - obrazložila je učesnicina majka.

Ona je takođe prokomentarisala i kako gleda na emotivni odnos između njene kćerke i Jovice.

- Mina nema šta da radi u životu i mora da se igra. Mislim da je Jovica u nekim momentima jako iritira, a sa Minom nema zaje.ancije. On malo kod jedne, malo kod druge. Ja bih mu du.e pomerila da se tako zaje.ava malo sa njom, a malo sa mnom. Ovoj kaže neće više sa Minom, pa se vrati. Mislim, ne možeš ti na dve stolice. Tako da mislim da Minu to jako iritira kad mu je rekla: ''Probudio si ono najgore u meni''. Iskreno, ja se toga jako plašim, jer vi ne znate šta znači kad se u njoj probudi ono najgore. Ona tad nije normalna. Ona kaže da je psiho i to je tačno. Krivi su oboje, ja ne branim nikog, ali moram malo da se opredelim - zaključila je Minina majka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još