NOVI LJUBAVNI TROUGAO? Bojan Gaćeša udario Mariju po zadnjici, Olja poludela i tražila objašnjenje! (VIDEO)

Tokom suđenja koje je bilo danas zbog prstena koji je nestao u zalagaonici, a koji pripada Radi Vasić, Marija Marinković je izletela iz sudnice, a za njom je krenula i Olja Bajrami.

Ranije pre suđenja, Marijinu pozadinu koja je bila obojena farbom, čistio je Oljin dečko Bojan Gaćeša i slučajno ju je jače dohvatio po zadnjici.

- Majo, šta je bilo? Što si izletela? Dođi da vidimo o čemu se radi, ne razumem - govorila je Olja.

- Olja neću da ispadne nešto. Možda je to iz sprdnje uradio. Ovde se to desilo. Ja sam ga pitala: "Zašto to radiš?". Meni nije bilo prijatno. Reci Bojane Olji šta se desilo. Videla je Zlata, videli su svi - pričala je Marija.

- Iskoristili smo ovu farbu i kada smo se vraćali, podigao sam joj haljinu. Ispalo je kao da sam je udario po d*petu. Znam šta je ispalo. Kontam i nju, potpuno glupa situacija - pričao je Bojan Olji i Mariji.

Olja je zahtevala da joj Marija kaže da li je zaista Bojan dodirivao njenu zadinju, a Marinkovićevoj nije bilo prijatno da govori o celoj situaciji.

- Pa jeste... Ja ne znam... Jeste, ali ne mislim da je to namerno. Ne mogu! Ne mogu... Ja sam imala potrebu to da kažem, ja neću da bude da sam nekome rasturila vezu - izjavila je Marija. Ako ste vas dvoje normalni... Ja nemam pojma šta pokušavate oboje, ali me se to ne tiče. Nemojte mi te fore da me rastavljate sa čovekom - govorila je Olja.

Olja je nakon ove situacije otišla sa Bojanom u hotel, gde su se zaneli ispod pokrivača, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima ispod.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još