RAT SE NASTAVLJA: Luna osula paljbu po Staniji zbog snimka na kojem je ogovara sa Vladimirom! (VIDEO)

Tokom puštanja snimaka zadrugarima, sinoć je emitovan i klip na kojem se čuje kako se Stanija Dobrojević raspravlja sa Vladimirom Tomovićem i ona u negativnom kontekstu pominje Lunu Đogani. Između ostalog da je Luna klinka i da sa njom može da se igra.

Luna je bila zaprepašćena što je Stanija sve češće ogovara, iako ona nju uopšte ne pominje. Blogerka je pitala starletu zašto ima loše mišljenje o njoj.

Zato što si ti taj profil. Ti to vučeš iz Zadruge 1. Kad se kaže o tebi lak moral, zaljubljive, kradeš tuđe muškarce, muževe i tako to - rekla je Stanija.

Da li postoji snimak da ja o tebi tako govorim? Ne postoji - reagovala je Luna.

Ovo što sam ja rekla o tebi to misli čitava Srbija Balkan to je tvoj imidž. Tako ćeš ostati obeležena do kraja života. Ustvari sada imaš šansu da se opereš u Zadruzi 2 od svega toga - poručila joj je Dobrojevićeva.

Nešto kasnije, Luna je ustala i javno je poručila da je u "Zadruzi" ne zanimaju ni muškarci ni fejk priče.

Ovde mene ne zanima nijedan muškarac, a ne treba da se brinete za svoje muškarce ako ste sigurne u njih. I da kažem da meni ne treba fejk priča da bih ja ovde opstala jer vi ovde svi to dobro znate, tako da se ne brinite – rekla je Luna i dodala:

Dosta je ovde toga fejk i povraća mi se od toga. Ništa mi nije inspirativno, niko mi nije zanimljiv da bi se nešto svađala, prepirala, komentarisala… Čaki i ne komentarišem, ja pričam o nekim drugim stvarima kada se družim sa drugim ljudima. Nemam potrebe da bilo koga provociram i da komentarišem sa strane njegove prošlosti, a imaju i te kako lepe prošlosti. Ja gledam svoja posla, ne mešam se ni u čija. Ne brinite se devojke. Verujte svojim muškarcima, a mene ne zanimaju, nisu mi zanimljivi, nisu mi ni lepi ni interesantni. Uživajte i to je to.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još