TAJNE ŽENSKE ŽELJE: Kako dame Zodijaka zamišljaju ljubavni odnos?

Korišćenje horoskopa ka uputstvo za ljubav može biti neverovatno korisno. To daje prozor u dušu žene, koju muškarac voli.

Šta od ljubavi očekuju devojke Zodijaka?

OVAN

Dame rođene u znaku Ovna su naivne i mogu imati previše poverenja u muškarce. Ali, one dobijaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voleti ženu Ovna, mogu samo snažni muškarci koji znaju da odgovore agresivnoj prirodi ovog znaka. Žena Ovan je nezavisna i konkurentna.

BIK

Žene Bikovi skrivaju svoja osećanja sve dok ne odluče da pokažu ko su, tako da kada volite ženu rođenu u znaku Bika važno je zapamtiti da njima treba vremena. One žive za stabilnost, tako da morate biti tu za duge staze.

BLIZANCI

Blizanci su uvek u pokretu i žele da ih stalno pokrećete. One su radoznale. Voleti ženu rođenu u znaku Blizanaca nije lako jer morate biti u stanju da održite korak sa njom, da je pratite u stopu jer inače će njoj sve brzo dosaditi.

RAK

Žena rođena u znaku Raka je obično hodajuća kontradikcija - srdačna i hladna. Ona odiše jakim držanjem, ali su meke kao svila u svojoj unutrašnjoj strani. Dakle, kada volite ovu ženu, važno je da znate da "oljuštite" te slojeve. Kada vas ona konačno pusti u svoj svet shvatićete da, iako su njena osećanja promenljiva, ona pre svega obožava ljubav i romantiku.

LAV

Žena rođena u znaku Lava je harizmatična i prolazi kroz život sa zavidnim smislom za humor. Ona daje sve za svoj odnos. Kada se zaljubite u ovu devojku, ona će biti najodanija partnerka koju ste ikada imali. Ukoliko izneverite njeno poverenje, jednom kada vas napusti nikada se neće vratiti.

DEVICA

Device su brižne i empatične žene, ali mogu biti nezgodne. One nikada neće postati cinične, bez obzira na to koliko puta slomite njihovo srce. Uvek počinju odnose ispočetka i ne dozvoljavaju dosadašnjim iskustvima da pomute njihove presude.

VAGA

Vage često fokusiraju mnogo svoje energije na pronalaženje ljubavi. One imaju otvoren stav prema spoljnom svetu, često kriju kako se zaista osećaju posle životnih razočarenja. Kada volite ženu Vagu, važno je zapamtiti da one imaju velika očekivanja, a ako ih ne ispunjavate mogu postati povučene.

ŠKORPIJA

Škorpije su stare duše, i kaže se da su jedan od najmoćnijih znakova. One su veoma strastvene, tako da je svaka zajednica sa Škorpijom intenzivna i dramatična. Kada volite ženu Škorpiju morate joj dopustiti da kontroliše stvari. One imaju tendenciju da skrivaju svoja prava osećanja.

STRELAC

Strelčevi su najoptimističniji od svih znakova. Ove žene žive za avanturu i slobodnog su duha. Teško je vezati Strelca devojku, jer ona ima stalnu potrebu da istražuje. Ako uspete da uskladite želje možete postati ravnopravan partner u vožnji svog života.

JARAC

Jarčevi su strpljive i ambiciozne žene. One imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i treba da nauče kako da izbalansiraju posao i ljubav. Ne vole prolazne odnose i uložiće mnogo da budu sigurne da njihova veza ide na duge staze.

VODOLIJA

Vodolije su jedinstvene dame, brzi mislioci koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je reč o ljubavi prema Vodolijama, važno je da joj partner omogući da bude nezavisna.

RIBE

Ribe su tajanstvene i osetljive. One provode veći deo svog života birajući... Uglavnom između dve staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, pre nego kao što zaista jesu. Kada je reč o ljubavi devojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osetljivi i romantični. Žena rođena u znaku Ribe će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj istu uzvraćate.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još