HAOS U ZADRUZI! ZORICA MARKOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO GAVRIĆU: Terao si Pinkove zvezde da te oralno zadovoljavaju na parkingu! (VIDEO)

Zorica Marković optužila je Mirka Gavrića da je primoravao muške takmičare "Pinkovih zvezda" da ga oralno zadovoljavaju na parkingu ispred studija televizije Pink.

Nakon što se ponovo pokrenula priča da je pevačica bila u vezi sa Mirkovim ocem, između zadrugara je nastao pravi haos! Gavrić je svoju cimerku optužio da je ona kriva ne samo za patnju njegove majke već i supruge Dragane, koja je od stresa pobacila.

- Istina je da je Zorica bila sa mojim tatom, mama mi je ispričala i bila je jako nesrećna zbog toga. Moja majka nije jedina patila zbog nje! Ona je svojom pričom uticala da ja ne budem otac jednog deteta. Moja supruga je izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće zbog ovog ološa od čoveka i njenih priča. A zbog toga ću ti, Zorice, biti noćna mora dokle dišeš! Shvati to kao pretnju. Ja za svoje grizem - urlao je pevač, a Markovićka ga je podrugljivo pitala:

- Ti možeš da napraviš dete? Pozdravi mamu i reci joj da laže.

- Mogu, i to vrlo uspešno. Mogu tebi da napravim dete, ali mi se gadiš - odbrusio joj je on, a pevačica je udarila na njegovu seksualnu orijentaciju.

- Je l'? Pa, ja ne spavam sa pe*erima, srce moje! - odgovorila je oštro.

- Pitaj svog sina da li sam gej - nije odustajao Mirko.

Markovićka je tada, isprovocirana uvredama, otkrila šta je Gavrić navodno radio mladim muškarcima u talent šouu.

- Socijalna peder*ino! Sve 'Pinkove zvezde' su ti se smejale i komentarisale da ti je supruga samo maska. Čak imam i snimke i time ću da dokažem da je tokom takmičenja terao muške 'Pinkove zvezde' da mu pu*e na parkingu. Da, da... Sve dokaze imam kod advokata - brutalna je bila Zorica, a zadrugari su burno reagovali na ovo i aplaudirali.

Gavrić joj je besno poručio:

- Poljubiš ti pe*erčinu tamo gde si i njegovog tatu! Ti si svoje rođeno dete šutnula kada si ga rodila sa 15 godina, pa si se sa 35 setila da ga imaš. Rođeni sin te se stidi! Morališeš ovde devojkama, a ti si se je*ala sa 14 godina i sa 15 rodila dete! Ti si moralna nula - urlao je pevač, a Zorica je zbunjeno prokomentarisala:

- Moj sin je srećno oženjen. Ove laži stvarno... decu nisam ostavila!

Nakon toga, Gavrić je uz komentare: "Ja ću je ubiti" otišao u sobu i počeo da plače, a Miljana Kulić ga je smirivala.

- Muka mi je više od optužbi da sam ološ i pe*er. Neka nađu tog muškarca sa kojim sam bio, pa neka dokažu - plačući je govorio Mirko.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još