Otvoren prvi "Oktoberfest Montenegro": Večeras se nastavlja žurka u Budvi

Nakon uspešno organizovana dva "Oktoberfesta" u Novom Sadu, kompanija Color Media Communications, u saradnji sa Ambasadom Nemačke i Turističkom organizacijom Budve, ove godine prvi put predstavlja tradicionalnu bavarsku pivsku manifestaciju građanima Crne Gore i njihovim gostima.

"Oktoberfest Montenegro" otvoren je u petak, 21. septembra simboličnim otvaranjem prvog pivskog bureta.

Manifestaciju su otvorili Mladen Franović, direktor Turističke organizacije Budva koji je pozdravio okupljenu publiku u Gradskom parku u Budvi i poželeo im lep provod na prvom “Oktoberfestu” u Crnoj Gori i dr Robert Veber, ambasador SR Nemačke u Crnoj Gori, koji je izrazio svoje oduševljenje organizacijom ovakve manifestacije po kojoj je Nemačka posebno poznata u svetu.

Gradski park je bio ispunjen ljubiteljima piva, dobre muzike, a sjajnu atmosferu su napravili Atomsko sklonište i Orthodox Celts.

Između nastupa bendova, održano je i takmičenje u držanju krigle, a publika je navijala i za momke i za devojke koji su se pokazali veoma izdržljivi.

Program se nastavlja večeras od 20h kada će nastupiti Gradska muzika Budva, od 21h So Sabi, a od 23h Bad Copy.

Ulaz je slobodan!

Na “Oktoberfest Montenegru” imate priliku da degustirate Nikšićko pivo, Jelen pivo, Bavariu, Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Lowenbrau, Leffe, Hoegaarden, Coronu, Worthingtons, Paulaner, Mamut, Dogmu, Paun pivo i Akademiju piva.

 

Pogledajte još