UGOSTILA BIVŠEG: Nataša Miljković i Srđan Timarov zajedno u emisiji „Jutro“! (FOTO)

Nakon 12 godina poznanstva, 7 godina zajedničkog života i ljubavi u kojoj su dobili i dete, Nataša Miljković ugostila je u emisiji “Jutro” bivšeg muža, glumca Srđana Timarova. Ovo je, inače, bio prvi javni susret nekadašnjih supružnika.

Istorijski trenutak, kao predsednici – prokomentarisao je Srđan kojeg je ovaj poziv i te kako obradovao, jer su i danas u dobrim odnosima.

Dvanaest godina mi govori: „Zovi me u emisiju, zovi me u emisiju“ i evo Srđane, desilo se i to – rekla je Nataša kroz osmeh.

Tako je, šta sam sve uradio, toliko godina te znam, živeli smo zajedno, dete smo napravili, red je da me primetiš! Moje pitanje za tebe je – zašto me sad zoveš? – odgovorio joj je on osmehujući se.

Mislio sam stavljaš me na tanak led jer me zoveš zbog neke teme o kojoj najmanje znam pa da propadnem u zemlju – našalio se Timarov nakon otkrića da je tu da razgovara o Instagram profilu.

Inače, glumac je zaplivao tim vodama nedavno, uz veliku podršku devojke Danijele.

Ceo život prezirao je društvene mreže, nije mu bilo jasno zašto ljudi objavljuju fotografije iz privatnog života tako javno. Nije mi dao da postavim fotku deteta, a sada je drhtavim rukama otvorio svoj prvi Instagram nalog, pa onda i Fejsbuk, a mi koji ga dobro znamo pitamo se šta mu se desilo – bio je voditeljkin komentar.

Prvi put kod nje. Istorijski. Antologija. Sreća. Privilegija – napisao je sa ponosom glumac na svom Instagram profilu.

Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: natashamiljkovic/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.