UGOSTILA BIVŠEG: Nataša Miljković i Srđan Timarov zajedno u emisiji „Jutro“! (FOTO)

Nakon 12 godina poznanstva, 7 godina zajedničkog života i ljubavi u kojoj su dobili i dete, Nataša Miljković ugostila je u emisiji "Jutro" bivšeg muža, glumca Srđana Timarova. Ovo je, inače, bio prvi javni susret nekadašnjih supružnika.

- Istorijski trenutak, kao predsednici - prokomentarisao je Srđan kojeg je ovaj poziv i te kako obradovao, jer su i danas u dobrim odnosima.

- Dvanaest godina mi govori: „Zovi me u emisiju, zovi me u emisiju“ i evo Srđane, desilo se i to - rekla je Nataša kroz osmeh.

- Tako je, šta sam sve uradio, toliko godina te znam, živeli smo zajedno, dete smo napravili, red je da me primetiš! Moje pitanje za tebe je - zašto me sad zoveš? - odgovorio joj je on osmehujući se.

- Mislio sam stavljaš me na tanak led jer me zoveš zbog neke teme o kojoj najmanje znam pa da propadnem u zemlju - našalio se Timarov nakon otkrića da je tu da razgovara o Instagram profilu.

Inače, glumac je zaplivao tim vodama nedavno, uz veliku podršku devojke Danijele.

- Ceo život prezirao je društvene mreže, nije mu bilo jasno zašto ljudi objavljuju fotografije iz privatnog života tako javno. Nije mi dao da postavim fotku deteta, a sada je drhtavim rukama otvorio svoj prvi Instagram nalog, pa onda i Fejsbuk, a mi koji ga dobro znamo pitamo se šta mu se desilo - bio je voditeljkin komentar.

- Prvi put kod nje. Istorijski. Antologija. Sreća. Privilegija - napisao je sa ponosom glumac na svom Instagram profilu.

Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: natashamiljkovic/Instagram

Pogledajte još