ZABAVA SVETSKOG NIVOA U ROVINJU: Fantastičnim nastupom belgijskog dua "2manydjs" zatvoren 11. Weekend Media Festival

Fantastičnim nastupom belgijskog dua "2manydjs" sinoć je zatvoren 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regionu. Međunarodne zvezde koje je obožavao i genijalni Dejvid Bouvi na završnom partiju pod nazivom "Weekend Goes Global" rasplesali su Staru tvornicu duhana u Rovinju i posetiocima priuštili zabavu svetskog nivoa.

- Siguran sam da ni ove godine Weekend nikoga nije ostavio ravnodušnim. U tri dana imali smo raznovrsne partije, od legendarne Zdenke Kovačićek i Marka Tolje uz pratnju Jazz orkestra HRT-a, preko "Bolesne braće" pa sve do "2manydjs". Još jednom smo stvorili savršeni ambijent za druženje učesnika iz komunikacijske industrije iz celog regiona, a pripreme za sledeći Weekend počinju već sutra - rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

11. Weekend Media Festival okupio je više od 5000 učesnika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Posetioci su u šest dvorana učestvovali su i na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 uticajnih govornika iz celog sveta.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.