Prvi "Oktoberfest Montenegro" oduševio Budvane i turiste u Crnoj Gori!

Nakon uspešno organizovana dva "Oktoberfesta" u Novom Sadu, kompanija Color Media Communications, u saradnji sa Ambasadom Nemačke i Turističkom organizacijom Budve, prvi put je predstavilaa tradicionalnu bavarsku pivsku manifestaciju građanima Crne Gore i njihovim gostima.

"Oktoberfest Montenegro" otvoren je u petak, 21. septembra simboličnim otvaranjem prvog pivskog bureta.

Manifestaciju su otvorili Mladen Franović, direktor Turističke organizacije Budva koji je pozdravio okupljenu publiku u Gradskom parku u Budvi i poželeo im lep provod na prvom “Oktoberfestu” u Crnoj Gori i dr Robert Veber, ambasador SR Nemačke u Crnoj Gori, koji je izrazio svoje oduševljenje organizacijom ovakve manifestacije po kojoj je Nemačka posebno poznata u svetu.

Gradski park je obe večeri bio ispunjen ljubiteljima piva, dobre muzike, a sjajnu atmosferu su prve večeri napravili Atomsko sklonište i Orthodox Celts, a druge Gradska muzika Budva, So Sabi i Bad Copy.

Između nastupa bendova, održano je i takmičenje u držanju krigle, a publika je navijala i za momke i za devojke koji su se pokazali veoma izdržljivi.

Na “Oktoberfest Montenegru” posetioci su imali priliku da degustiraju Nikšićko pivo, Jelen pivo, Bavariu, Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Lowenbrau, Leffe, Hoegaarden, Coronu, Worthingtons, Paulaner, Mamut, Dogmu, Paun pivo i Akademiju piva. Uživalo se i u nemačkim kobasicama i perecama.

Pogledajte još