Women in Business, Media & Culture: Studentkinje i mlade preduzetnice, upoznajte 50 uspešnih žena!

Projekat "Women in Business, Media & Culture" u organizaciji Udruženja "The Best Fest" i kompanije Color Media Communications, posvećen podsticanju ženskog preduzetništva u ovim oblastima podržan od Vlade Republike Srbije, biće održan 20. novembra u hotelu Sheraton u Novom Sadu.

Na jednom mestu naći će se 50 žena koje su uspele u biznisu, medijima i kulturi a sa njima će biti 50 studentkinja koje žele da se po završtetku studija oprobaju u ovoj oblasti: da budu uspešne preduzetnice, da pokrenu svoj blog ili medij, da uspešno prodaju svoje umetničko delo ili organizuju koncert.

Tokom ručka učesnice će sa govornice čuti iskustva nekih od žena sa brilijantnim karijerama u ovim oblastima.

Nakon ručka, učesnice će imati vođenu turu centrom Novog Sada - "Slavne Novosađanke" a nakon nje posetiće i izložbu "Percepcije: Žena po meri društva?" koja je u Galeriji Matice srpske organizovana u saradnji sa British Council-om.

PROGRAM:

11.30 - Polazak autobusa iz Beograda
12.30 - 13.00 - Okupljanje učesnica konferencije, Welcome Drink
13.00 - 15.00 - Ručak sa motivacionim govorima tokom ručka
15.30 - 16.30 - Vođena tura centrom grada - "Slavne Novosađanke"
16.30 - 17.30 - Galerija Matice srpske: Stučno vođenje kroz izložbu "Percepcije: Žena po meri društva?" + Cocktail Party
17.30 - Polazak autobusa za Beograd
18.30 - Dolazak autobusa u Beograd

Pozivamo studentkinje, koje žele da jednog dana budu uspešne u ovim oblastima, da se prijave za učešće putem mejla - vanja.communications@gmail.com - i u svojoj prijavi navedu: ime i prezime, godinu rođenja, adresu, fakultet koji pohađaju i posao koji bi volele da rade.

Detalji programa:

www.color.rs/womenin

Pogledajte još