MALA PLAVA: Nataša Bekvalac novom pesmom obeležava 38. rođendan (VIDEO)

Pop pevačica Nataša Bekvalac danas puni 38 godina i tim povodom objaviće povratnički singl "Mala plava" koji izvodi u duetu sa reperom i producentom Slobodanom Veljkovićem Cobijem. Nema sumnje da je nova Natina pesma autobiografska, jer su u njoj stihovi "Ja sa tobom nisam stala, krv još uvek nije pala, ja sa tobom nisam stala, nebitna si stavka mala, nisam zdrava".

Inače, novosadska Barbika uzburkala je javnost i izjavom za IDJ videos, kada je na pitanje koje joj je devojačko veče bilo najbolje, kada se udavala za Danila Ikodinovića, Ljubu Jovanovića ili Luku Lazukića, kao iz topa odgovorila da će tek imati svoje najlepše devojačko veče, najavivši tako i četvrto venčanje.

Nataša će večeras gostovati u emisiji "Amidži šou" i prvi put pred kamerama govoriti o razvodu od trećeg supruga Luke, koji ju je fizički zlostavljao, i svemu kroz šta je prošla. Ona je u aprilu optužila Lazukića da je fizički nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju, posle čega ga je tužila za porodično nasilje i podnela zahtev za razvod braka. Sudski proces je u toku, a Nata će sada prvi put javno izneti svoju stranu priče. Takođe, u emisiji će premijerno biti prikazan spot za singl "Mala plava".

Izvor: Novosti
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još