Nesvakidašnja izložba slika Igora Stefanovića u JUBMES banci

U petak 21. septembra u holu JUBMES banke otvorena je izložba slika Metafore u ulju umetnika Igora Stefanovića.

Foto: Promo

- Ponosni smo sto su posle Los Anđelesa, italijanskih galerija i kuće Kralja Petra I u Beogradu, ove nesvakidašnje slike stigle i u JUBMES banku. U okviru projekta Umetnost i poslovna vizija do sada smo organizovali izložbe poznatih Srpskih slikara, ali i mladih umetnika koji tek pronalaze mesto na likovnoj sceni. Izlaganjem Igorovih jedinstvenih slika otišli smo korak dalje usudivši se da svojim klijentima, saradnicima i svim ljubiteljima umetnosti ponudimo potpuno nov sadržaj nastao sinergijom talenta i ljubavi prema slikarstvu i crtežu, uz maestralno umećeu primeni savremenih tehnologija – izjavio je predsednik Izvršnog odbora JUBMES banke dr Miloš Vujnović.

Foto: Promo

- Izložene slike prikazuju osećaj da je život borba. Brutalna i različita vrsta borbe u svakoj životnoj fazi. Ali život je takođe i lep. Veličanstveno je. Zbog toga sam naslikao ove slike – da to nikad ne zaboravim i prihvatim život upravo takvim kakav jeste. Na kraju hteo sam da se setim da samo kroz lične žrtve i trud možemo napredovati i razvijati se kao ljudska bića – izjavio je autor izložbe slikar Igor Stefanović.

Foto: Promo

Postavka će biti izložena u narednih mesec dana u holu JUBMES banke, radnim danima od 9-17 časova u ulici Bulevar Zorana Đinđića 121, na Novom Beogradu.

Foto: Promo

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još