DRAGANA GAVRIĆ OTVORILA DUŠU: Doživljavam razne neprijatnosti zbog Mirkovog boravka u Zadruzi!

Fanovi onih zadrugara sa kojima je Mirko Gavrić u sukobu njegovoj supruzi pišu razne bljuvotine u porukama na društvenim mrežama, ali joj i prete. Ova saznanja potvrdila je i sama Dragana Gavrić.

- Najviše mi stižu poruke podrške, zbog čega sam neizmerno srećna. Ne mogu da kažem da nije bilo i onih drugih, ali se njima ne bavim - kaže Dragana, koja se očigledno dobro nosi i sa negativnom stranom učešća njenog muža u rijaliti programu.

Mirkova žena nam kaže da joj nije prijatno kad njenom mužu lepe razne etikete, ali da joj teže pada to što je usamljena bez muža.

- Ponosna sam na Mirka i njegovo ponašanje. Poučena iskustvom iz prethodne sezone, očekivala sam da će se svašta i pričati i pisati. Mirko je jako interesantna ličnost. Teško mi pada razdvojenost, jako smo vezani i dešava se da u istom trenutku imamo krizu jedno za drugim - otkriva pevačica poreklom iz Crne Gore.

Supruga Mirka Gavrića kaže i to da je do sada nijedna situacija u “Zadruzi” nije dovela do suza. Ona se, objašnjava, isplakala pre početka “Zadruge“.

- Priznajem da sam se isplakala uoči samog njegovog ulaska u rijaliti. Znajući da ćemo biti razdvojeni, bila sam jako tužna. Ali sam srećna kad god ga vidim nasmejanog i svim srcem sam uz njega - kaže Dragana.

Ona tvrdi i da nijednom do sada nije posumnjala u njihov brak, iako je blizak sa mnogim učesnicama u rijalitiju i da do toga teško može da dođe.

- Postupci su ti koji bi eventualno mogli da nas poljuljaju, ali jako verujem u brak kao zajednicu, kao i Mirko, te sam tako sigurna da ne postoji stvar ili neki njegov postupak koji će upravo taj naš brak moći da poremeti - ističe Dragana.

Dok supruga Mirka Gavrića u spoljnom svetu doživljava neprijatnosti, on pokušava u “Zadruzi” da dokaže da nije homoseksualac, kako su ga na početku zadruge optuživali mnogi zadrugari, ali i da on nije on taj koji je rasturio brak Kiji i Slobi.

Naime, Mirko Gavrić je u “Zadruzi“ odgovorio na brojne navode da je gej i da je bio u vezi sa Slobom Radanovićem, pa je u toku razgovora sa Zoricom Marković otkrio detalje o svom životu.

- Sloba i ja nismo proveli noć zajedno, moja žena zna sa kim sam ja bio to veče. Otišli su do te mere. Meni su se u životu desile stvari kakve su mi se desile. Neću da ulazim u priču da li sam homoseksualnog ili biseksualnog opredeljenja, to je budalaština. Sa devet godina sam ostao bez muške figure. To što sam feminiziran, to ne znači da volim du*e, oduvek sam imao pored sebe najbolje ribe, celog života - rekao je Mirko Gavrić.

Mirko Gavrić je na samom početku rijalitija iskoristio priliku i objasnio situaciju o kojoj su svi pričali - kada su se Luna i Sloba upoznali na njegovoj svadbi kada je Anabela prišla Slobi i zamolila ga da pleše sa Lunom.Mirko se stavio na Slobino mesto i ispričao šta bi uradio da ga je majka blogerke Anabela Atijas pitala da pleše sa njenom ćerkom na venčanju.

- Da li bi želeo da plešeš sa mojom ćerkom? Pa ja bih sa majkom ćerke plesao! Sigurno je da se na slavljima ne bavim tim stvarima i da idem da upoznajem ljude. Moja svadba je bila 2016. godine, a rijaliti je napravljen 2017. Oni su sve povezali da sam ja inicijator cele njihove priče - rekao je tim povodom.

Dragana Gavrić nam je otkrila i da je stupila u kontakt sa pevačicom Anabelom Atijas, najboljom drugaricom njenog muža Mirka, kada je saznala iz medija da je pretrpele nasilje od supruga Andreja.

- Čula sam se sa Anabelom nakon svega što se desilo sa Andrejem. Poslala sam joj poruku, pitala kako je, ona mi je odgovorila da je dobro i to je sve.

Izvor: Kurir.rs
Foto: mirkogavric/Instagram

Pogledajte još