PORODICA GA PODRŽAVA?! David smislio pakleni plan: Dragojević izbegava seks jer hoće razvod od Aleksandre?!

David Dragojević je pre ulaska u rijaliti "Zadruga 2" do najsitnijih detalja osmislio kako da se što duže zadrži u Pinkovom projektu, i to na račun svoje supruge Aleksandre Subotić. Ali to nije sve!

Novosađanin, prema rečima njegovog bliskog prijatelja koji je insistirao na anonimnosti, ima još jednu muku. On pošto-poto želi da raskine s ćerkom Ljube Pantović i taj plan je polako počeo i da primenjuje.

- David nije nimalo naivan dečko. On je u vezu sa Aleksandrom ušao iz nekoliko razloga. Tu najmanje ima ljubavi i strasti s njegove strane. Opasan je on igrač. Tačno radi ono što mu u datom trenutku odgovara. Uspeo je da pridobije Aleksandrinu ljubav i poverenje i sada će polako da počne da se sklanja. Njega zanima samo novac, a svestan je da bez nje ne bi mogao ni da priviri u Pinkov projekat. Zato je grebao i rukama i nogama da zajedno s njom uđe u šou i u tome je uspeo jer je to, između ostalog, bio njen uslov pre nego što je potpisala ugovor - tvrdi Davidov prijatelj.

On kaže da će Dragojević uskoro početi Aleksandru da pravi ljubomornom samo da bi ona bila ta koja će da ga ostavi.

- Njegovi planovi posle rijalitija su vezani za Ameriku, a ne za Srbiju. Tamo nema nameru da vodi Aleksandru i u rijalitiju će se njihova ljubav završiti. Već je počeo da joj priređuje ljubomorne scene, a plan je takav da se ona sama udalji od njega kada shvati da on muva devojke u rijalitiju. On čak izbegava i seks s njom. Lično mi je rekao da će to i da uradi - priča Davidov prijatelj.

Sagovornik otkriva i da su pojedini članovi Davidove porodice u to veoma upućeni.

- Davidova porodica je uz njega i šta god da on uradi, majka i otac će ga podržati. Mislim da neko iz porodice i zna da će on ostaviti Aleksandru u ovom rijalitiju jer kada se završi Pinkov projekat, on odlazi u SAD i više nema nameru da se vraća. On tamo ima odličan posao, a ulazak u 'Zadrugu' mu je doneo odličan honorar, koji nije želeo nikako da propusti. Ipak, život sa Aleksandrom, brak i decu on nema na svom životnom putu - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još