Za četvrtak, 24. jun 2010.

BEOGRAD, 24. juna 2010. (Beta) - Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju ekonomskim i političkim temama.

ALO - List naslovnu stranu posvećuje utakmici Srbija-Australija i porazu srpskih fudbalera na Mondijalu u Južnoj Africi, uz naslov "Penal sudija lopove".

BLIC - "Od 'orlova' ptičice", o porazu fudbalske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. List na naslovnoj strani citira novosadskog glumca koji je povređen kada je eksplodirala naprava podmetnuta ispod njegovog automobila "Boris Isaković: Ovo je greška".

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije Borisa Tadića o odnosu EU prema zapadnom Balkanu "Evropa mora da se izjasni". Za list govori srpski tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević: "Mladić je za nas živ". O prinudnoj naplati dugova klijenata koji ne vraćaju kredite "Plate na doboš".

DANAS - List saznaje da bivši direktor "Železnica Srbije" Milanko "Šarančić ostaje bez imovine". O najavljenom uklanjanju spomenika u Prištini pod naslovom "Rušenje Spomenika bratstvu i jedinstvu?". O zaradama ministara u srpskoj vladi u tekstu "Tri ministra rade kao volonteri".

POLITIKA - O predloženom zakonu o penzijama u tekstu "Sve kasnije u penziju". O ekonomskoj situaciji pod naslovom "Strogo poverljivi izlazak iz recesije". O stanju u beogradskoj opštini Grocka u tekstu "Grocka: osam predsednika za deset godina".

PRES - O porazu fudbalera na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi u tekstu pod naslovom "Sramota". O napadu na glumca Borisa Isakovića pod naslovom "Bombaški napad na glumca!".

PRIVREDNI PREGLED - Pod naslovom "Oko 665.000 ljudi radi na crno", list piše o predstavljanju projekta Socijalno-ekonomskog saveta za suzbijanje sive ekonomije. "Iračani i Rusi traže srpske jabuke i šljive", o otkupu voća u Topličkom okrugu.

Pogledajte još