UBIĆEŠ NEKOGA OVDE: Olja urlala na Miljanu zbog bacanja šolje i kamenja na zadrugare! (VIDEO)

Do sukoba među zadrugarima došlo je i tokom hitno sazvanog sastanka, kada su se dogovarali oko toga ko će čistiti te kako će voditi računa o higijeni Bele kuće.

Miljana Kulić i Olja Bajrami dotakle su se stravičnog događaja koji datira iz prethodne noći. Incident je svakako potresao sve ukućane.

- Kada imam osećaj i kada sam raspoložena za čišćenje ja ću čistiti. Htela sam samo javno da se izvinim Miki ili Gibi, ne znam ni koga sam pogodila. Ja znam šta piše u mom ugovoru. Nije mi bila namera da ih povredim. To nije bilo damski sa moje strane... - iskreno se pokajala Miljana, ali nije naišla na reči podrške, makar kada je Olja Bajrami u pitanju.

- Micika, ja vidim ovde vas dve, više se slažem sa tvojom mamom, jer si ti danas vetar, a sutra kiša. Videla sam da to nije namerno, ali ti si nakon svega ušla sa kamenjem, što je bilo vrlo neprimereno sa tvoje strane - vikala je ona, a onda i nastavila - Zašto ja moram da se brinem da li ćeš ti mene... Ubićeš nekoga, da li si ti normalna? Da li misliš da će jedno izvinjenje da i to reši? Molim te, smiri se -  zaključila je ona svoje, nakon čega se Miksi još jednom izvinila blizancima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još