PRETIO DA ĆE UBITI MILJANU AKO OSTANE: Mirko Gavrić napustio "Zadrugu 2", Luna ostala u šoku! (VIDEO)

- Gledate u pobednika - rekao je na samom ulasku Mirko Gavrić. Ali, ispostavilo se da od tog pobednik, samo na isto slovo počinje suma novca koju će morati da plati produkciji. U pitanju je 50.000 evra.

Sinoć je produkcija zadrugarima priredila žurku zbog proslave rođendana. Bilo je svega, hrane i pića u izobilju. Provod je trajao do ranih jutarnjih sati, a onda, kada je žurki već došao kraj, u jednom trenutku počeli su da se svađaju Miljana Kulić i Mirko Gavrić. Ili možda bolje reći samo su nastvaili da se svađaju.

On je toliko poludeo da je otišao na vrata i počeo da udara pesnicama iz sve snage i da urla da želi da napusti šou. Govorio je da ukoliko ostane u rijalitiju, da će ubiti Miljanu.

Produkcija je spremila ugovor koji je Gavrić potpisao a u kom piše da se obavezuje da će platiti penale u iznosu od 50.000 evra zato što samovoljno napušta rijaliti šou program.

- Ja, Mirko Gavrić svojom svesnom odgovornošću potpisujem ovaj dokument koji potvrđuje da ću platiti 50.000 evra odštetu Televiziji Pink zato što napuštam rijaliti "Zadrugu 2" i time snosim svoje posledice - pročitao je Mirko šta je pisalo u ugovoru.

Ni to nije pomoglo da ostane u igri.

Ovo sve je najviše pogodilo Lunu Đogani koja je stajala na kapiji u neverici i plakala zato što je Mirko otišao.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još