Britanski “Hello!” magazin o Crnoj Gori i hotelu Regent

Britanski “Hello!” magazin objavio je 24. septembra članak pod naslovom “Šta raditi u Crnoj Gori: najbolje za videti i istražiti u ovoj balkanskoj zemlji” (“What to do in Montenegro: the best things to see and explore in the Balkan country”).

Autori ove efektivne reportaže ističu hotel Regent Porto Montenegro i Spa centar kao najbolju destinaciju za boravak i opuštanje.

Drago nam je da se o lepotama Crne Gore, sada već na sedmičnom nivou, piše u brojnim publikacijama u Velikoj Britaniji te smo počastvovani što je “Hello!” magazin naš spa centar i hotel istaknuo kao luksuzno polazište za istraživanje lepota Boke Kotorske.“ izjavio je Roko Palmic, Direktor prodaje i marketinga hotela Regent.

Članak na portalu objavljen 24. septembra je digitalna verzija članka koji je objavljen u štampanom izdanju ovog magazina 20. avgusta. Sedmični tiraž britanskog “Hello!” Magazina iznosi 234 655 dok portal broji impresivnih 1 464 705 korisnika na mesečnom nivou; članak doprinosi kontinuiranoj promociji Crne Gore kao popularne destinacije za odmor na tržištu Velike Britanije.

Pogledajte još