ULICA TE JE VASPITALA, SMRDLJIVICE: Jovica osuo paljbu po Mini u Rajskom vrtu! (VIDEO)

Mina Vrbaški, Miljana Arsić i Jovica Putniković pred Drvetom mudrosti pokušali su da se prisete svih detalja od prethodne večeri. Nakon svađe koja je izbila među članovima ljubavnog trougla "Zadruge 2" ni danas stanje nije ništa bolje.

- U toku žurke Miljana je izletela iz kuće i ja sam pitala Nevenu šta se desilo. Ona je rekla da su se posvađali. Ja sam otišla u pab da vidim šta se desilo, Joca je uleteo unutra, počeli smo da se raspravljamo i gurnula sam ga sa strane i uhvatila Miljanu za ruku, onda sam ga gurnula još jednom, on je meni uzvratio i pala sam i udarila glavom u sto. Ja sam ga ogrebala i obezbeđenje je ušlo. Meni je jako krivo što sam imala loš pristup prema njoj. Shvatila sam kakav je Joca. Ovo mu nije prvi put da je bio agresivan, tako da nemam šta više sa njim da pričam - zaključila je Mina.

- Iz mog ugla to nije tako izgledalo. Svi smo bili veseli i Miljana je došla i rekla da smo završili. Ja nisam znao o čemu se radi, znam da nigde nisam pogrešio. Ona nije htela da mi kaže, ja sam opet krenuo za njom. Video sam na kraju da sedi u pabu sa Nevenom i sa Minom, ušao sam unutra i opet je pitao o čemu se radi. Onda je Mina ustala kao da je brani, skočila je na mene i dalje je ispričala situaciju. Otišao sam u zatvor, a i dalje ne znam o čemu se radi. Ona je na kraju rekla da joj smeta što sam zagrlio neku devojku. Ne znam ni ko je bio pored mene - insistirao je on.

Međutim, između bivših ljubavnika ponovo je došlo do žučne rasprave nakon čitavog prisećanja, te su pale jako teške reči.

- Mnogo si bezobrazna. Smrdljiva mala, 'ajde, smiri se. Ulica te vaspitala - prokomentarisao je Jovica.

- Ti ćeš meni da kažeš da se smirim, klošaru jedan! Da, ulica me vaspitala - odgovorila mu je Mina.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još