IMAGINARIJUM SE SELI: "Zadruga" od iduće jeseni u Hrvatskoj?

Rijaliti šou program "Zadruga" u protekloj sezoni je izazvao nikad veće interesovanje za jedan TV format ovog tipa u Srbiji, a po svemu sudeći druga sezona rijalitija bi mogla da nadmaši uspeh prve.

Podsetimo, proteklu sezonu obeležio je raspad jednog braka pred kamerama, te se praktično cela Srbija podelila u tabor onih koji su na strani zakonite supruge i institucije braka, i na one koji su držali stranu ljubavnici i navijali za pravu ljubav nasuprot, kako su oni tvrdili, "mrtvog slova na papiru".

Kako je druga sezona tek uhvatila zamah, ne može se naslutiti šta će obeležiti "Zadrugu 2", ali o načinu na koji je Željko Mitrović osmislio imaginarijum nešto je o čemu se nadugo i naširoko pričalo, komentarisalo i polemisalo nedeljama od početka emitovanja.

Otuda i ne čudi što su se brojne svetske produkcijske kuće zainteresovale za ovaj projekat, te su uputile ponudu televiziji Pink da otkupe licencu, što je potvrdio i Ivan Vlatković, potpredsednik kompanije koja stoji iza "Zadruge".

- Imali smo devet sastanaka, na kojima smo razgovarali o eventualnoj prodaji licencnih prava za nekoliko produkcijskih kompanija u regionu - izjavio je Vlatković, zbog čega je već počelo da se spekuliše o tome da li će i Hrvati dobiti svoju verziju "Zadruge".

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još