RAZVOJ TRENERSKE MREŽE: Nacionalna akademija za javnu upravu akreditovala svoje predavače

Nacionalna akademija za javnu upravu danas je, u prostorijama Srpsko-korejskog IT centra, organizovala svečanu dodelu 30rešenja o akreditaciji predavača, fizičkih i pravnih lica, za realizaciju programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave. Najviše ocene od strane polaznika obuka u 2018. godini dobilo je 36 predavača i njima jedodeljena gramata, kao specijalan vid zahvalnosti za izuzetan doprinos stručnom usavršavanju. Na događaju su predstavljeni i članovi programske komisije za trening trenera.

Dražen Maravić, v.d. direktora NAPA

- Nacionalna akademija za javnu upravu je centralna institucija sistema stručnog usavršavanja u javnoj upravi Republike Srbije, koja je osnovana sa ciljem daunapređuje kompetencije zaposlenih u javnoj upravi, neophodne za kvalitetno obavljanje posla. Sprovođenjem programa obuke uz primenu savremenih oblika i metoda stručnog usavršavanjaobezbeđuje se stalno unapređenje kvaliteta usluga koje javna uprava pruža građanima i privrednim subjektima. Od osnivanja, realizovali smo 138 obuka za 2736 polaznika, a u predstojećem periodu biće sprovedeno još preko 50.Važnost sistema akreditacije realizatora obuka je od izuzetnog značaja, jer se na taj način svim našim polaznicima pruža standard kvaliteta obuka koji realizuju samo najkvalitetniji predavači iz različitih oblasti - izjavio je Dražen Maravić, v.d. direktora Nacionalne akademije.

Snežana Antonijević, v.d. pomoćnika direktora NAPA

Prisutnim zvanicama obratila se i Snežana Antonijević, v.d. pomoćnika direktora Nacionalne akademije i izjavila da je od presudnog značaja širenja trenerske mrežeza adekvatno funkcionisanje Nacionalne akademije, te da ćemo ovom akreditacijom realizatora programa stručnog usavršavanja osigurati visok kvalitet obuka koje realizujemo i postaviti temelje za dalje sprovođenje naših ciljeva.

Nacionalna akademija za javnu upravu planira da i u buduće nastavi sa različitim aktivnostima koje će dovesti do konstantnog razvoja trenerske mreže.

Nagrađeni predavači

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još