ŽIVOTNA DRAMA BILJANE OBRADOVIĆ: Voditeljka operisala tumor pankreasa

Portparolka fudbalskog kluba "Partizan" i voditeljka Biljana Obradović prethodnih meseci prolazila je kroz pravu životnu dramu, suočavajući se s rakom pankreasa.

Nakon što je nedavno objavila sliku s markantnim muškarcem na društvenim mrežama uz poruku: "Da nije bilo njega... Njemu dugujem sve", počele su sumnje da u Biljaninom životu nije sve savršeno.

Svi su pomislili da je u pitanju neka bolest, što se ispostavilo kao tačno.

Muškarac sa fotografije je Nikica Grubor, načelnik Prvog hirurškog odeljenja Kliničkog centra u Beogradu i najveći stručnjak za pankreas u regionu.

- Biljana je na rutinskoj kontroli saznala da ima mucinozni tumor pankreasa. Bila je u šoku jer je uvek vodila zdrav život, trenirala je i bila u sjajnoj formi. Morala je na hitnu operaciju koja je i obavljena pre pet meseci u KCS. Pod budnim okom doktora Nikice zahvat je trajao nekoliko sati i izvađen je tumor težak pola kilograma. Magnetna rezonanca dala je nadu da je tumor benigni, što se nakon zahvata i potvrdilo - rekao je izvor blizak voditeljki, a piše magazin "Hello!".

On je dodao da je Biljana sve vreme bila veoma pribrana.

- Ona nije želela da opterećuje porodicu i prijatelje ovim. Dala je sve od sebe da mediji ne saznaju šta se dešava i normalno je funkcionisala. Snimala je svoju emisiju ‘Biljana za vas’ i obavljala aktivnosti u Partizanu. Sve vreme oporavka Biljana je bila smirena, istrpela je bolove i postoperativne tretmane. Srećom, na vreme je shvatila da je bolesna jer taj tumor može da pukne pod naporom, što bi se pre ili kasnije dogodilo jer se ona bavila sportom. Sada se striktno pridržava saveta lekara i odmara se, a nedavno se vratila pred kamere - dodao je isti izvor.

Biljana je nakon svega otputovala i trenutno se nalazi u Kanu.

Izvor: Telegraf.rs/Hello!
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.