ACA LUKAS O NOVOM ČLANU ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA: Mislim da će Đorđe David biti odlična zamena za mene!

Aca Lukas nije deo aktuelne sezone, a na njegovo mesto je došao Đorđe David. Međutim, Vuksanović nema naročito izgrađeno mišljenje o svojoj zameni jer, kako sam priznaje, spomenuti program ne gleda.

- Pa ja nisam "Zvezde Granda" gledao ni kada sam bio u žiriju, ali mislim da će Đorđe David biti odlična zamena za mene. Mada svi smo mi ličnosti za sebe i niko nikog ne menja. Đorđa Davida znam više od 35 godina, još iz perioda kada sam svirao sa Viktorijom. On je dobar dečko, prava faca i super će se snaći. Ma njega znam bolje od svih članova žirija, bolje i od Saše Popovića - istakao je Lukas, a zatim priznao šta misli o Saši Popoviću:

- O Popoviću mislim sve najbolje, on je moj veliki prijatelj i tako će zauvek ostati, sa njim nikada nisam imao problem. Cela njegova porodica mi je super, i supruga i deca, o njima mogu samo lepo da kažem, a to nejavljanje neću da komentarišem - osvrnuo se pevač na izjavu direktora "Grand" produkcije da je pokušavao Lukasa da dobije danima, ali mu se on nije javljao na telefon.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.